Beskrivning

Begagnat
Versace Eros Pour Homme - kärlek, passion, skönhet och åtrå. Versace Eros Pour Homme är en parfym för en stark, passionerad man som är sin egen ”Master In Command”. En unik aura av sensualitet och maskulinitet.

Doften öppnar med intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen. Sedan följer beroendeframkallande sensuella noter av tonkaböna, amber och geranium. Livlig kraftfullhet symboliseras i basen av ädla cederträ och vetiver. En sensuell parfym fylld av kraft för mannen som är lika heroisk och passionerad som guden Eros.

Topp: Mynta, Äpple, Citron
Hjärta: Tonkaböna, Amber, Geranium
Bas: Cederträ, Vetiver, Ekmossa, Vanilj

Användning:
- Doften förstärks av värmen från din egen kropp. Applicera i knä- och armbågsveck för en längre och starkare doft.
- Efter applicering, undvik att gnugga eller dutta på huden. Detta bryter ner doften, vilket gör att den försvinner snabbare.
- Om du föredrar att placera doften på handlederna, se till att du applicerar den igen efter frekvent handtvätt, eftersom detta tenderar att tvätta bort doften.
- De flesta parfymer efter öppningen kan hålla sig fräscha i 12 månader. Parfymer som är mer än ett år gamla förlorar en del av sin ursprungliga doft med tiden.

Eau de Toilette vs Eau de Parfum
Skillnaden ligger i mängden parfymolja. Eau De Toilette innehåller fem till nio procent, medan Eau De Parfum innehåller mer, vanligtvis åtta till 14 procent. Eau de Parfum håller därför längre och doftar mer intensivt.

Äkta och oöppnad. Innehåll: resestorlek 5 ml.
Perfekt att ta med på resan, eller för dig som skulle vilja testa innan du köper fullstorlek.

Var vänlig betala inom tre dagar efter att du har vunnit budet.
Kontakta oss om du vill betala senare.
Vi skickar i regel paketet dagen efter du har betalat.

Titta gärna på våra övriga auktioner.
Vi samfraktar gärna om det är möjligt, vilket kan minska fraktkostnader.

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?