CLINIQUE - Pop Splash Lip Gloss + Hydration! "Air Kiss"! Värde 235:-! Nytt!

95 visningar

169 kr

 • Frakt
  PostNord frimärke 11 kr
  Avhämtning: Malmö
  Mer info
 • Slutar
  31 juli 11:08
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

"Pop Splash Lip gloss + Hydration" - underbart läppglans som kombinerar färg med ett stänk återfuktning och dränker läpparna i en viktlös lyster som glänser utan att klibba. Innehåller en vårdande och återfuktande formula som omedelbart ger mjuka läppar och en långvarig fukt.

Färg: "11 Air Kiss"

Normalstorlek - 4,3 ml

På kicks.se kostar 4,3 ml - 235:-

Ny/oöppnad

Frakt 11:-

Alla produkter jag säljer kommer från svenska auktoriserade återförsäljare. Läs annonsen noga innan köp. Alla köp är enligt Traderas regler bindande, vilket innebär att man förväntas fullfölja affären. Produkterna är nya och oanvända om inget annat anges. Det är inte alltid så att nya produkter har någon försegling när de kommer från tillverkaren men de är ändå nya. Om försegling finns så anges detta i annonsen.

Betalning inom tre dagar efter avslutat köp med Swish eller via Tradera med VISA, PayPal eller MasterCard. Glöm inte att innan köp kontrollera så att din adress på Tradera stämmer. Försändelser skickas endast till den adress som står registrerad på Tradera. Önskar du samfrakt och/eller spårbart eller har några frågor så hör av dig med ett meddelande innan betalning. Jag svarar så snabbt jag kan. Ofta får det plats mer i samma paket och för samma frakt. Vill du veta exakt vad som får plats så hör av dig så kollar jag upp det till dig.

Vid betalning via Tradera med Visa, PayPal eller Mastercard så skickas samtliga köp över 200:- spårbart. Detta gäller även vid samfrakt. Om du betalar med Swish så finns det möjlighet att ändra fraktsätt trots att spårbart står angivet som första alternativ i annonsen, hör av dig innan betalning isåfall. Vid köp under 200:- skickas samtliga paket, oavsett betalsätt, icke spårbart om inget annat står i annonsen eller har överenskommits.

Använder mig endast av PostNords tjänster. När jag packat ditt paket så tar jag foto på det och skickar över till dig via Traderas meddelandefunktion innan det skickas. Detta gäller ej spårbart - här får du istället ett försändelse-id. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar.

Jag tar inte ansvar för eller ersätter paket som inte kommer fram, slarvas bort, går sönder mm men om detta händer så vill jag ändå att du kontaktar mig. Om du funderar på att lägga negativt omdöme så ser jag gärna att du kontaktar mig innan. Som säljare lämnar jag oftast omdöme efter det att köparen lagt sitt.

Accepterar avhämtning i centrala Malmö. Vid avhämtning så ska betalning göras via Swish eller via Tradera med Visa, PayPal eller Mastercard i god tid innan möte så att jag kan kontrollera att pengarna kommit in på kontot.

Otillåten användning av mina bilder rapporteras till Tradera.