Auktionen är avslutad.

CLINIQUE - Pep Start Pout Perfecting Balm! "Guava"! Läppbalsam! Nytt!

231 besökare

Annonsen är avslutad

79kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutade
  9 augusti 14:47
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Nu säljer jag många varor till köp nu-pris!

Vill du inte vänta på att auktionen ska avslutas? Jag använder mig av "Köp nu-pris", vilket innebär att du kan köpa varan direkt till fast pris.

"Pep Start Pout Perfecting Balm" - läppbalsam som vårdar och skämmer bort läpparna med intensiv fukt så att de blir silkeslena och behagliga.

Färg: "Guava" - om man tycker att färgen ser intensiv ut på bilden så ska man tänka på att detta är ett läppbalsam och inte ett läppstift, vilket ger ett mycket skirare resultat.

1,4 g / 8,5 cm hög

Nytt/oanvänt

Frakt 9:-

Läs auktionen noga innan du budar gällande bla skick, storlek, villkor mm.
Läs gärna om den produkt du är intresserad av på produktens hemsida eller hos återförsäljare för att själv bilda dig en uppfattning utöver min beskrivning.

Alla bud är enligt Traderas regler bindande, vilket innebär att man förväntas fullfölja affären om man lagt ett bud och vunnit auktionen.
Vid utebliven betalning/ej fullföljd affär kontaktas alltid Tradera.

Insättning inom tre dagar efter avslutad auktion. Maila eller smsa mig gärna när du gjort din insättnig.
Jag använder Traderas vinnarmail, vilket innebär att det finns information och insättningsuppgifter från mig i det första mail som köparen får från Tradera när en auktion avslutas. Om jag inte ser någon insättning inom ca tre dagar efter avslutad auktion så brukar jag i vanliga fall maila eller smsa köparen och påminna om betalning. Jag skickar paketet så fort jag kan efter det att jag sett betalningen på mitt konto.
Samfraktar gärna. Vid samfrakt så hör jag av mig ang. fraktavgift när auktionerna är avslutade. Dessa avgifter går även dom efter Postens tabeller.

Jag tar inte ansvar för paket som inte kommer fram, slarvas bort, går sönder mm men om detta händer så vill jag ändå att du kontaktar mig.
Om du funderar på att lägga negativt omdöme så ser jag gärna att du kontaktar mig innan så att vi kan försöka lösa problemet.
Som säljare lämnar jag oftast omdöme efter det att köparen lagt sitt.

Accepterar avhämtning i centrala Malmö. Vid avhämtning så ska betalning göras via Swish eller “vanlig" banköverföring i god tid innan möte så att jag kan kontrollera att pengarna kommit in på kontot. Vid kontant betalning gäller jämna pengar.

Otillåten användning av mina bilder rapporteras till Tradera