Auktionen är avslutad

J.R.R. Tolkien - De Förlorade Sagornas Bok 1 & 2 BÖCKER

 • Avslutad 22 apr 20:04
 • Vinnande bud 200 kr artillerist ()
 • Frakt DHL 65 kr, Avhämtning
 • Säljare tobbebrorsson (828) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

J.R.R. Tolkien - De Förlorade Sagornas Bok 1 & 2 BÖCKER

59 visningar
 • Slutpris 200 kr
 • Slutade 22 apr 20:04 Avslutad
 • Bud () 1 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: artillerist
 • Frakt
  DHL 65 kr
  Avhämtning: Karlshamn
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

J.R.R. Tolkien - De Förlorade Sagornas Bok 1 & 2 BÖCKER
Inbundna
Mycket gott begagnat skick
Norstedts Förlag
Jag graderar begagnade CD- och DVD-skivor enligt följande:

Kanonskick - Ser ut som ny eller nästan ny

Jättebra skick - Kan ha några små ytliga repor, märken eller fingeravtryck

Bra Skick - Har lite fler små ytliga repor, märken eller fingeravtryck

Detta gör jag mest för att ingen ska tro att det är helt ny skiva som man budar på. Alla tre graderingarna spelar utan problem. Jag försöker att undvika att sälja diskar i sämre skick än de tre ovan angivna graderingarna. I så fall anger jag detta i den aktuella annonsen.

Den angivna fraktkostnaden som står i annonsen gäller om den som vinner har en svensk adress. Om vinnaren har en adress från något av de andra Nordiska länderna så kontakta mig innan betalning för korrekt fraktkostnad.

Av någon konstig anledning så ibland när jag svarar på en frågor från en potentiell köpare angående en annons så kommer inte mitt mailsvar fram. Detta har jag märkt att det sker ibland när det gäller e-postadresser från Webbaserade e-posttjänster såsom Hotmail, Gmail & Yahoo mfl. Jag försöker att lägga svaret även i den aktuella auktionen.

FILMER

I de av mina annonser där jag säljer filmer så är det så att om det talade språket i filmen INTE är svenska så har filmen jag säljer svensk text. När filmerna jag säljer INTE har svensk text skriver jag ut detta i annonserna.

BETALNINGS- OCH FRAKTINFORMATION

Betalning så fort som möjligt, senast fem dagar efter vunnen auktion. Betalningsinfo står i Traderas vinnarmail. Inget annat mail kommer att skickas till vinnaren.

Ni som har Nordea som bank hittar inte min bank (Sparbanken i Karlshamn) när ni ska göra en banköverföring till mitt konto. Välj då min bank till att vara Swedbank.

Om du vunnit mer än en av mina annonser så givetvis samfraktar jag så att portot blir lägre. Meddela mig gärna när detta skett så att jag upptäcker detta. Om du vunnit en auktion men inväntar en annan så meddela mig detta så att jag vet varför betalningen inte inkommer. I de annonser där jag säljer skivor och filmer mm så skickar jag gärna dessa utan plastfodralen för att portot ska bli lägre. Meddela mig då detta innan ni betalar så packar jag varorna och återkommer med hur mycket den nya portokostnaden blir. Portokostnaden som står i annonserna är uträknad inklusive plastfodral och liknande. Information om detta står även i Traderas vinnarmail.

Jag väger och mäter alla brev/paket som jag skickar så att portot/fraktkostnaden blir korrekt. Ibland vid de billigaste fraktalternativen (tex 18:- för en DVD-skiva) så är det precis på gränsen att viktgränsen för det aktuella portot klarar sig. Det blir då att DVD-skivan skickas utan någon skyddande material i ett kuvert. Vill man vara säker på att det man köpt blir riktigt bra förpackat kan man i stället gå upp en portoklass och då få DVD-filmen med några lager tidningspapper runt innan den läggs i kuvertet. Kontakta mig innan betalning med frågor om detta eller om ni vill gå upp en portoklass.

Jag erbjuder avhämtning på plats i Karlshamn. Övriga fraktsätt som jag erjuder är PostNord (lättare brev) och DHL eller Schenker (lite tyngre/större försändelser). I och med att PostNord 1/1 2018 har höjt portokostnaden med 50% så kan även Bussgods bli ett aktuellt alternativ. Jag kommer dock inte ha detta alternativet angivet i själva annonsen. Detta för att Bussgods inte finns över hela Sverige (det är tex relativt nytt här i Karlshamn). Om ni när ni vunnit en av mina auktioner är intresserad av att få detta skickat med Bussgods, kontakta mig då innan betalning så kollar jag upp kostnaden och jämför med de olika alternativen.

I de annonser där jag angivit DHL eller Schenker som fraktalternativ så är detta preliminärt. Det slutgiltiga valet mellan DHL och Schenker gör jag när sedan varan packas. Jag väljer då det alternativ som är billigast och om möjligt så tar jag helst DHL. Detta eftersom jag då inte behöver har tillgång till egen skrivare (vilket jag inte har) samt att de har inlämningsställe nära där jag bor. Om fraktkostnaden skulle bli lägre än vad som angivits i annonsen så får givetvis köparen tillbaka mellanskillnaden.

Jag ansvarar inte för PostNords eller annan speditörs slarv.

Skicka en fråga till mig om det är något ni undrar.