Beskrivning

Begagnat
KRISTINA LUGN : Lugn bara lugn. Ny upplaga utökad med Hundstunden.
Samlade dikter.
Månpocket 1992.
Isbn 9176425975.
238 + 63 sidor, ca 300 sidor alltså.
Väger ca 165 g.

I fint begagnat skick, vad jag kan se. Sidorna är lätt gulnade och det finns något enstaka hundöra.

Slutpriset för varan exkl. avgifter doneras oavkortat till Djurskyddet Sverige.
.....
Budar ni på mina auktioner så innebär det att ni har läst igenom mina auktionsvillkor, förstått och godkänt dem, i synnerhet frakt- och betalningsvillkoren – se längst ner på sidan: Så jag är tyvärr tvungen att skriva lång, tråkig information här nedan vilken är viktig att läsa.

Vinner du auktionen så svarar jag inte på varför din bok inte kommit fram förrän efter SJU VARDAGAR räknat från dagen efter din inbetalning. Så lång tid kan det i SÄMSTA fall ta!

(Jag skickar inget meddelande till dig när ditt vunna objekt är skickat).
(Jag skickar inga automatiska vinnarmejl, utan köparen får personligt mejl).

Fr.o.m. november 2022 skickar jag bara undantagsvis med Schenker.
Jag provar Postnord istället.

Angående packning och emballage:
a. I de flesta fall packar jag så här: jag lägger ett nytt rent omslagspapper runt boken. Jag lägger sen objektet i återanvänd, ren wellpapps-/kartongmaterial eller ny bubbelplast. Jag förstärker med ytterligare emballage innan jag slutligen slår in allt omslagspapper. Det är en BRA paketering, tycker jag.

b.
c. Vid ev. skada (händer mycket sällan) på objektet så får vi diskutera ersättning genom en sansad dialog.

d. Vill köparen ha en annan förpackning, så skriv en rad.

e. Köparen kan också välja att jag skickar med rekommenderad post. Det kostar i regel 50-60 SEK extra.

Betalningsvillkor

RESPEKTERA ATT JAG VILL HA betalning insatt på mitt konto senast fem dagar efter auktionens slut. Betala helst inom tre dagar genom Tradera. Om ni inte betalat då så skickat jag en påminnelse och ber er betala senast två dagar senare.

Jag samfraktar gärna, men portot blir ju ändå i regel dyrare än det första vunna objektets portopris; d.v.s. köparen kan inte ta för givet att samfrakten kostar lika mycket som den första vunna objektets portopris! Samfrakten blir ändå i de flesta fall billigare, ibland betydligt billigare, än att skicka de olika objekten var för sig.

KOM IHÅG att kommunikation, genom mejl, kan lösa de flesta problem eller i alla fall underlätta förståelsen för dem.

FOREIGN BIDDERS: Please ask for the right postage fee before you pay!

Fraktvillkor

Gratis emballage. Det tar mellan 1-5 vardagar och i undantagsfall ännu längre, för brev med Postnord eller Schenker att nå fram. Dessutom kan det ta fyra vardagar innan jag skickar iväg boken. Jag skickar ALLTID, undantaget vid sjukdom el.dyl, inom fyra vardagar. Jag SAMFRAKTAR gärna.
På förekomna anledningar så skickar jag hädanefter ENDAST till den adress som du har uppgett på Tradera, dvs den adress jag får i vinnarmejlet från Tradera!