Beskrivning

Inbunden, Svenska, 2007, 112 sidor, ISBN 9789163849572

D. E. Tektor lika knivskarp i tanken som i repliken är tillbaka med ett nytt fall. Men vem är hon? Så här beskriver författaren Mats Wänblad själv sin coola hjältinna:
När kommissarie Kleen får problem med ett fall ringer han den hemlighetsfulla privatdetektiven D. E. Tektor. Hon kommer, löser fallet och försvinner igen, utan att säga ett ord i onödan. För D. E. Tektor är lika iskall som hon är knivskarpt intelligent. Med en hårdkokt nonchalant replik hängande i mungipan knäcker hon gåtor som fått förhärdade poliser att ge upp för länge sedan. Och hon är inte ens tonåring än. Tror vi.
I den tredje boken har kommissarie Kleen precis plågat sig med att på egen hand åka Spöktåget för att bota sin spökrädsla, men kommer i stället ut lamslagen av skräck. Vad hände under färden? Och varför är en medpassagerare spårlöst försvunnen?

Pressröster:
... klassisk pussseldeckare med ledtrådar i både text och de rikliga bilderna, men mer hårdkokt i stilen - en snygg och stämningsladdad lek med genrekonventioner, särskilt i bild. Helsingborgs Dagblad
... driven handling, korta, storstilade kapitel och oundgängliga och rikliga illustrationer. BTJ
Tillsammans blir Wänblad och Gustavsson oändligt finurliga ... BTJ

Köpvillkor:

Alla priser anges inklusive moms

Sfof reserverar sig för eventuell slutförsäljning eller eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vid eventuell slutförsäljning kan vi eventuellt leverera liknande vara från annan tillverkare om så önskas.

Köparen har 14 dagars ångerrätt från att varan mottagits, och kan vid ångrat köp skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Köparen står för fraktkostnaden vid ångrat köp och kan direkt skicka tillbaka varan utan att kontakta oss så återbetalar vi direkt när vi fått varan.
Läs mer om ångerrätt här: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-200559-om-distansavtal-och-avtal-utanfor_sfs-2005-59

Sfof står för returfrakt om varan är felaktig, som att den skulle vara skadad eller inte enligt beskrivning. Kontakta oss på info@sfof.se om ni vill göra returer på felaktiga varor eller har frågor.

Leverantörer byter ibland förpackningar så förpackningen ser inte nödvändigtvis ut som på objektbilderna.

Om inte annat anges är alla böcker vi säljer nya, det kan dock i enstaka fall förekomma mindre skavanker på omslag till följd av att de stått i butikshyllor och därför hanterats av butikskunder och personal. Vid tydliga skavanker anges detta i informationstexten. Det kan också sitta prislappar eller etiketter på vissa böcker.

Begagnade artiklar är noggrant funktionstestade och justerade

Objektsnr 325199981

Visningar 790

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Huset Hellmores förbannelse av Mats Wänblad

Pris

119 kr

Annonsen är borttagen

sfof

Tandsbyn, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

847 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?