Min Är Hämnden (Ljudbok)

61 besökare

99 kr

 • Frakt
  PostNord (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Vid ett besök på Skansen i Stockholm försvinner den omstridde politikern Sanfrid Aronssons nioåriga dotter Irina. Ena ögonblicket är hon där, i nästa är hon borta, till synes uppslukad av den regntunga hösteftermiddagen.

Kriminaltekniker Pia Levin är tidigt på plats och gör ett fynd som får henne att uppsöka IT-brottschefen Jerzy Mrowka, en man som sedan många år tillbaka driver en alltmer desperat jakt på pedofiler. Kan Irina ha fallit offer för någon av männen på Jerzys svarta lista?

Samtidigt finns det flera tecken som tyder på att Irinas mor Natasja, som sitter inlåst i väntan på utvisning till Tjetjenien, kan vara inblandad i försvinnandet.

Det visar sig snart att någon är beredd att gå mycket långt för att förhindra polisen att förhöra Natasja innan planet lyfter från Sverige ? alltmedan klockan obevekligt tickar för en nioårig flickas liv.

Varg Gyllander är författaren som vet hur det fungerar bakom kulisserna efter många år hos Polisen. Men han förlorar sig, trots det, aldrig i detaljer och vet att berätta en spännande historia. Hans böcker om det kriminaltekniska teamet är översatta till flera språk och har mottagits mycket väl av läsarna.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 12 t. 05 min.
Uppläsare: Eva Röse

ÖVRIGT:
Releasedatum: 20180405
Mediatyp: Ljudbok
Bandtyp: MP3 CD
Författare: Gyllander, Varg
Uppläsare: Röse, Eva
Förlag: Hoi Audio & Swann Audio
Språk: Svenska
Omfång: 43500 sekunder
Mått (bxhxd): 137x192x16 mm
Vikt: 80 gram
Illustrerad: Nej
Serie: CSI Stockholm 5
EAN: 9789176979976
Ginzanr: 702032