Auktionen är avslutad.

Chloé-väska från Up Close and Stylish till förmån för Medishare for Haiti - ELLE

  • Avslutad 27 jan 20:50
  • Vinnande bud 7 700 kr Jenka1979 ()
  • Frakt DB Schenker Fri frakt, Avhämtning
  • Säljare ELLESverige (7) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Chloé-väska från Up Close and Stylish till förmån för Medishare for Haiti - ELLE

6 501 besökare
  • Slutpris 7 700 kr
  • Slutade 27 jan 20:50 Avslutad
  • Bud () 132 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Jenka1979

Beskrivning

Hon går under namnet Up Close and Stylish och är en stor influencer inom mode. Nu auktionerar hon ut en av Chloés senare väskor som sägs bli en riktig stilikon! Det är en axelremsväska av modellen Chloé Drew i färgen Motty Grey och passar lika bra både till vardags som till fest.

Pengarna som denna väska säljs för går oavkortat till den välgörenhetsorganisation som Up Close and Stylish brinner för allra mest. Hon har valt att stötta Medishare for Haiti med motiveringen ”Medishare for Haiti har legat mig, och min man och hans företag, varmt om hjärtat sedan den stora jordbävningen 2010 som dödade 100 000 tals (man vet inte den exakta siffran). Medishare for Haiti gör, och har sedan 1994, gjort ett fantastiskt jobb där. ”

Donator: Up Close and Stylish
Märke: Chloé Drew Shoulder bag
Färg
: Motty Grey
Storlek: Medium - Bredd 23,5 cm, Höjd 21 cm, Djup 8 cm, Kedja 52 cm
Material: Lammskinn, semianilinläder
Skick: Fint skick, lite repig på låset & två mindre fläckar inuti (se bild 4 & 5). Levereras med äkthetskort.

_________


Det här objektet är en del av Traderas samarbete med ELLE Galan 2019 där donatorerna själva har fått välja att skänka pengarna till den välgörenhetsorganisation som de brinner för alla mest. Pengarna som samlas in i just den här auktionen går oavkortat till Medishare for Haiti.

Medishare for Haiti är en amerikansk organisation med säte i Miami. Haiti är ett av de fattigaste länderna i hela världen. Tillgången till sjukvård och utbildning är väldigt begränsad. Medishare for Haiti hjälper till att förbättra hälsan och livskvalitén för alla haitier. De hjälper dem att hjälpa sig själva, genom att bland annat utbilda lokala läkare.

Vunnen auktion ska betalas inom 5 dagar, betalningsinstruktioner kommer i vinnarmailet. Efter betalning skickas mer information till vinnarens registrerade kontaktuppgifter på Tradera. Eventuell frakt står vinnaren för. Upphämtning är möjlig på Traderas huvudkontor på S:t Eriksgatan 117 i Stockholm. Observera att alla bud är bindande - varenda krona räknas!