3900:- NY äkta skinn Michael Kors MK guld kedja nitar väska läder rosa

52 visningar
  • Utropspris 1 980 kr
  • Slutar 11 jul 10:21 1 dag 4 tim
  • Bud () 0 st
kr
Beskrivning

SPRILLANS NY! SLUTSÅLD I BUTIK! FELFRI! JÄTTEFIN!
Ordpris 3900 kr! (Jämförpris Zalandos rea 3311 kr, men de är slut...)
ÄKTA MJUKT SKINN (inte vaxad saffiano), ÄKTA MICHAEL KORS!

ROSA (carnation/nejlika). Modell: Large/Stor. Äkta skinn-/läderväska som kan användas både över axeln med kort kedja (ha guldkedjan dubbelt) eller som axelremsväska/crossbody (ha guldkedjan enkelt, då blir den längre). Guldiga nitar, en rund sort överst och en annan pyramidformad nederst. Rosa läder allra överst på guldkedjan/axelremmen (syns inte i bild, inpackad i skyddsplast).

Storlek: ca 23,5 cm bred på utsidan (mindre på insidan), 18 cm hög och 8 cm djup plus guldkedjan.

Bilden med modellen lånad från nätet, eftersom mitt exemplar fortfarande har skyddsplasten/emballaget kvar på guldkedjan samt inuti. Absolut nyskick, aldrig använd med fastsatta etiketter och emballage kvar i väskan!

Inuti finns två stora fack och ett tredje i mitten med blixtlås samt en ficka där bak med blixtlås och en ficka på framsidan (inuti) utan blixtlås. På baksidan finns ett stort fack (exempelvis för mobilen) med dolt kraftigt magnetlås.

Garanterat äkta Michael Kors, kvitto finns och bifogas, originaletikett, se bilder. Står också Michael Kors på flik/etikett på insidan. Svart äkthetsetikett finns insydd i väskan (kopior har aldrig denna etikett) med serienummer och tillverkningsdatum (fyra siffror för år och månad). Inköpt direkt från Michael Kors egen utförsäljning av utgående modeller/färger. Se mina övriga auktioner för fler äkta helt nya Michael Kors-väskor. Säljer i vanliga fall äkta silversmycken till betydligt lägre priser än butik, se mina övriga auktioner.

Automatiskt vinnarmail kommer via Tradera direkt efter avslutad auktion med betalinformation.
Postas välemballerad i kartong. Försäkrad frakt med Schenker. Eftersom jag inte är ett företag utan säljer på Tradera som privatperson, en liten hobby, har jag inte öppet köp/retur.