Beskrivning

Justerbart handknutet armband.

Vit/orange/brun.

Passar både män och kvinnor.

Fler armband finns i min butik.

FRAKTFRITT OM DIN ORDER ÖVERSTIGER 500 KRONOR EXKL. FRAKT.
VÄLKOMMEN IN I MIN BUTIK HÄR PÅ TRADERA!

Vinner du flera auktioner eller köper flera produkter i butiken så samfraktar jag i de fall det är möjligt för att hålla nere fraktkostnaden för dig som kund.

VIKTIGT ANGÅENDE SAMFRAKT!

Önskar du samfrakt, lägg en förfråga om detta via sidan för betalning av dina köp på Tradera. Invänta sedan meddelandet från Tradera som säger att det är dags att betala, så får du den korrekta fraktkostnaden innan du betalar. (Obs kontrollera även att frakten är ändrad innan betalning)

Vill du invänta lön etc. Inga problem, kontakta mig så vet jag .

Om kunden vill ha en spårbar försändelse eller REKA försändelsen så är det bara att meddela mig före betalning så ändrar jag till korrekt fraktavgift på tradera innan betalning.

Kunden kan på samma sätt välja att få sin leverans med Schenker istället för posten (också spårbart och försäkrat). Bara att maila mig före betalning så löser vi det.

I de fall kundens beställning överstiger 500 kronor (gränsen för fri frakt) skickas varorna i de flesta fall med Schenker som är billigt, pålitligt och spårbart.

Ångerrätt vid distanshandel.

Enligt gällande konsumenträttslagstiftning har du som konsument 14 dagar på dig from. att du mottagit varan att ångra ditt köp.

Kunden meddelar då säljaren om detta och betalar då själv returfrakten.

Återbetalning till kund sker sedan med varans köpbelopp. Den i samband med köpet betalda fraktavgiften är förverkad via leveransen av varan till kund och återbetalas inte.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?