Auktionen är avslutad.

Grafiskt tryck på japanpapper av Hans Eliasson (f. 1955) gåva till FiB/K

137 besökare

Auktionen är avslutad

Beskrivning

En gåva från konstnären till Folket i Bild/Kulturfront. Grafik av Hans Eliasson

Hans Eliasson är bildkonstnär och bokillustratör. Han föddes i Oskarshamn och är sedan mitten av 70-talet bosatt och verksam i Stockholm. Eliasson har en gedigen konstnärlig utbildning och hans arbetsfält inbegriper alltifrån måleri och grafik till installationer och offentliga uppdrag.

Okänd titel (1990), bildyta: 23,5 x 17,8 cm.

Verket skickas i passepartout (50 x 40 cm).


Varje månad auktionerar Folket i Bild/Kulturfront ett av sina konstverk. Alla intäkter från auktionerna går till tidningens bildfond. På så sätt kommer konstverken ut ur förråden och tidningen kan fyllas med ny konst.

Om Folket i Bild/K

Folket i Bild/Kulturfront grundades för 45 år sen i övertygelsen att bara en tidning som drivs och ägs gemensamt kan vara sant demokratisk. Sen 1971 har tidskriften avslöjat maktmissbruk såväl i Sverige som i andra delar av världen. I takt med att andra medier samlas i allt färre händer växer behovet av alternativet Folket i Bild/Kulturfront. Vi är tidskriften i mångas händer!

Genom att prenumerera på Folket i Bild/Kulturfront stöder du ett fritt och demokratiskt mediealternativ. Genom att bli medlem blir du del av den rörelse som bär fram en av Sveriges främsta kulturtidskrifter. Du behövs!

Tidskriften och den förening som äger den är partipolitiskt obunden, men däremot på inget sätt opolitisk. Sedan starten leds arbetet av tre paroller – till yttrandefrihetens försvar, för främjandet av en folkets kultur och till de antiimperialistiska krafternas stöd. Paroller som till sin essens ständigt är aktuella!

Inga aktieägare, inga vinstkrav, ingen girighet! Däremot massor av engagemang och övertygelse. Hos oss går varenda krona oavkortat till verksamheten. Teckna din prenumeration redan idag!

Djuplodande reportage från Sverige och världen! Analyser som går på tvären! Nyskrivna noveller, omstörtande lyrik och vass satir! Ingen annan tidskrift kan erbjuda det som Folket i Bild/Kulturfront ger sina läsare i varje enskilt nummer. Låt Folket i Bild/Kulturfront bli din månatliga kur mot samtidens apati och fördumning!
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×