Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

  1. 199 kr 199 kr 0 bud
  2. +59 kr frakt
  1. 200 kr 200 kr 1 bud
  2. +92 kr frakt
 1. Fri frakt!
  1. 500 kr 500 kr
  2. Fri frakt!
  1. 200 kr 200 kr 1 bud
  2. +92 kr frakt
  1. 200 kr 200 kr 1 bud
  2. +92 kr frakt

Grafiskt tryck av Torsten Jurell - gåva till FiB/K

173 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: gj88

Beskrivning

Lägg ett bud på grafiskt tryck av Torsten Jurell!

Varje månad auktionerar vi ut ett konstverk, som kan förvärvas genom budgivning på auktionssajten Tradera. Samtliga försäljningsintäkter går till tidningens nya bildfond. Därmed kommer konstverken ut ur förråden och tidningen kan fyllas med ny konst.

Konstverket som under december ligger ute till försäljning är ett signerat verk av Torsten Jurell med titeln Friare.

Torsten Jurell föddes 1951 i Mölnlycke, men är sedan 1981 bosatt i Stockholm. Efter att ha skaffat sig en gedigen konstnärlig utbildning vid KV konstskola, Konsthögskolan Valand och Konsthögskolan i Stockholm, har Jurell varit verksam som målare, grafiker och skulptör. Jurells konst utgörs till största del av politiska verk och har nått stor
berömmelse såväl nationellt som internationellt. Mellan 1975 och 1995 medverkade Jurell regelbundet i Folket i Bild/Kulturfront. Bildtext: Friare (1986). Bildyta: 25 x 19 cm. Skickas i passepartout (50 x 40 cm)

Om Folket i Bild/K

Folket i Bild/Kulturfront grundades för 45 år sen i övertygelsen att bara en tidning som drivs och ägs gemensamt kan vara sant demokratisk. Sen 1971 har tidskriften avslöjat maktmissbruk såväl i Sverige som i andra delar av världen. I takt med att andra medier samlas i allt färre händer växer behovet av alternativet Folket i Bild/Kulturfront. Vi är tidskriften i mångas händer!

Genom att prenumerera på Folket i Bild/Kulturfront stöder du ett fritt och demokratiskt mediealternativ. Genom att bli medlem blir du del av den rörelse som bär fram en av Sveriges främsta kulturtidskrifter. Du behövs!

Tidskriften och den förening som äger den är partipolitiskt obunden, men däremot på inget sätt opolitisk. Sedan starten leds arbetet av tre paroller – till yttrandefrihetens försvar, för främjandet av en folkets kultur och till de antiimperialistiska krafternas stöd. Paroller som till sin essens ständigt är aktuella!

Inga aktieägare, inga vinstkrav, ingen girighet! Däremot massor av engagemang och övertygelse. Hos oss går varenda krona oavkortat till verksamheten. Teckna din prenumeration redan idag!

Djuplodande reportage från Sverige och världen! Analyser som går på tvären! Nyskrivna noveller, omstörtande lyrik och vass satir! Ingen annan tidskrift kan erbjuda det som Folket i Bild/Kulturfront ger sina läsare i varje enskilt nummer. Låt Folket i Bild/Kulturfront bli din månatliga kur mot samtidens apati och fördumning!
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×