1 vintage 1 Olma 17 jewels mek. Ø 26mm, V36467:6

2 051 besökare

490 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
  • Plusgiro/Bankgiro
  • Kontant
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

1 fin vintage damklocka

Olma 17 jewels Incabloc

Ålder ca 1970-tal.

Boetten är tillverkad i stål.

Boett Ø 26 mm

tjocklek 9 mm

Stål armband

Smårepigt glas

Urtavlan ser rätt fin ut.

Fungerar inte. Uppdragen i botten. Skakar man på den eller snurrar på stora visarna så går sekundvisaren några sekunder.

*******************************************************

Betalning för köpta panter skall erläggas i förskott till Pantbanken Stampen i Växjö senast 3 vardagar efter avslutad auktion antingen via Klarna (helst), via Swish till 1230052803 eller till vårt Bankgiro 5038-8008. Denna vara säljs av PantbankenStampen i Växjö. Därefter skickar vi varan när vi fått betalningen.

OBS: Ej Utlösta Försändelser samt Ångrade Köp som skickas i retur till oss, debiteras köparen med 250 kr eller verkliga högre kostnad för frakt och administration. Detta kan ske bl a genom avdrag på Klarna-återbetalningen eller genom att vi fakturerar köparen.

Skickas spårbart med DHL eller Posten.

Guldvaror o dyl bör skickas som ett REK-brev (försäkrat upp till 10.000 kr eller högre belopp om du vill det) inkl emballage (vanligen ett vadderat kuvert med plastluftkuddar). För det betalar du angivet porto + budet som du vann med. Såvida inte vi säljer varan fraktfritt! Fördelen med REK-frakt är att det kan spåras och du får meddelande var brevet befinner sig under frakten.

Vi har sålt på Tradera sedan 2005! Vi har Butik på Tradera. Läser mer om vår Butik här:

https://www.tradera.com/profile/information/584826/pantbankenstampen

Klockor säljs som smycken; ej som tidsmätare. Vi ansvarar inte för verkens exakthet. Många klockor har legat stilla länge och behöver rengöras invändigt. Allt gods är begagnat och säljs i befintligt skick. Maila till oss om du har fler frågor; vi svarar gärna!

Vi följer naturligtvis distansavtalslagen (2005:59) menobservera att ädelmetaller inte omfattas av denna. Se Kap. 2, §11, 2:a stycket.Säljaren äger rätt att göra undantag från ångerrätten för föremål avguld, silver eller platina, då det ”avser en vara eller tjänst vars pris berorpå sådana svängningar på marknaden som näringsidkaren inte kan påverka och som kaninträffa under ångerfristen”.