Beskrivning

Dam|

V38876:9 au 1802

1 vintage mek. damur Schweiz

doublé 15 jewels

Vi lämnar ingen funktionsgaranti

boett Ø 25 mm

Swiss made

*******************************************************

Hitta våra butiksannonser: https://www.tradera.com/profile/items/584826/pantbankenstampen

Det går bra att betala själv i förskott inom 3 dagar. För PantbankenStampen Växjö, med referensnr/artikelnr som börjar med V ska betalning göras via Tradera-betalning (som inkluderar möjlighet att betala med kortbetalning även dito kreditkort (Visa, MasterCard (MC), Maestro), Bankgiro (BG), Swish och PayPal. Denna vara säljs av PantbankenStampen i Växjö. Därefter skickar vi varan när vi fått betalningen.

OBS: Ej Utlösta Försändelser samt Ångrade Köp som skickas i retur till oss, debiteras köparen med 250 kr eller verkliga högre kostnad för frakt och administration. Detta kan ske bl a genom avdrag på Tradera-återbetalningen eller genom att vi fakturerar köparen.

Skickas spårbart med DHL eller Posten.

Guldvaror o dyl bör skickas som ett REK-brev (försäkrat upp till 10.000 kr eller högre belopp om du vill det) inkl emballage (vanligen ett vadderat kuvert med plastluftkuddar). För det betalar du angivet porto + budet som du vann med. Såvida inte vi säljer varan fraktfritt! Fördelen med REK-frakt är att det kan spåras och du får meddelande var brevet befinner sig under frakten.

Vi har sålt på Tradera sedan 2005! Vi har Butik på Tradera. Läser mer om vår Butik här:

https://www.tradera.com/profile/information/584826/pantbankenstampen

Klockor säljs som smycken; ej som tidsmätare. Vi ansvarar inte för verkens exakthet. Många klockor har legat stilla länge och behöver rengöras invändigt. Allt gods är begagnat och säljs i befintligt skick. Maila till oss om du har fler frågor; vi svarar gärna!

Vi följer naturligtvis distansavtalslagen (2005:59) och Ångerrätten men observera att ädelmetaller inte omfattas av denna. Se Kap. 2, §11, 2:a stycket. Säljaren äger rätt att göra undantag från ångerrätten för föremål av guld, silver eller platina, d&

Objektsnr 313092194

Visningar 5 821

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Prissänkt!! 1 vintage mek. damur Schweiz doublé 15 jewels Ø 25 mm, V15265

Pris

340 kr

PantbankenStampen

Växjö, Sverige

4.9

PantbankenStampen

Företag

Toppsäljare

6 820 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?