Auktionen är avslutad

JÄTTESNYGGA BRUNA XIT BOOTS I SKINNIMITATION strl 37 MÅSTE SES!!!

 • Avslutad 15 aug 21:22
 • Pris 199 kr vera3
 • Frakt DB Schenker 67 kr, Avhämtning
 • Säljare mollypolly (1232) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

JÄTTESNYGGA BRUNA XIT BOOTS I SKINNIMITATION strl 37 MÅSTE SES!!!

55 visningar

Annonsen är avslutad

199kr

 • Frakt
  DB Schenker 67 kr
  Avhämtning: Helsingborg
  Mer info
 • Slutade
  15 augusti 21:22
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
Beskrivning

Märke: Xit. Typ: Boot Storlek: 37 Färg: Brun Material: Skinnimitation Skafthöjd (cm): 13 I mycket fint skick . Kanske en aning ljusare i färgen i verkligheten.

Vänligen läs mitt personliga brev längre ner i auktionen innan du lägger bud/ Tack

Roligt att du hittat till mina auktioner och tycker om det jag har att sälja :-)Jag är en seriös köpare/säljare och är intresserad av att ha med likasinnade att göra.Då jag tycker om att köpa kläder till mina barn blir det lätt så att de inte hinner använda alla plagg så mycket eller så hinner de växa ur de snabbt och därför är det jag lägger ut i mycket gott skick och välhållet.Säljer bara sådant jag själv skulle vilja köpa.
Vi röker inte.Jag försöker ta så bra kort jag bara kan för att du skall kunna se varans skick.I den mån jag hinner beskriver jag de också i de enskilda auktionerna.Det går jättebra att skicka mail ändå ifall du undrar över något. Jag kollar min skräppost där de oftast hamnar och besvarar frågorna så snart jag kan.Skulle jag av nån anledning inte hört av mig snabbt nog - skicka gärna iväg ett mail till eller kolla skräppostmeddelanden. Det går bra att samfrakta ifall du lägger bud på flera auktioner som går ut vid olika tider!Jag är mån om att packa varorna ordentligt,så lätt som möjligt så att du skall slippa onödigt vikt och om så är möjligt även så att det inte blir onödiga avgifter för skrymmande för dig som köpare.

FÖR ENKELHETENS & SÄKERHETENS SKULL VÄLJER JAG ATT I FÖRSTA HAND SKICKA MINA VAROR SPÅRBART MED SCHENKER. OM DU SÅ ÖNSKAR KAN JAG OCKSÅ ANVÄNDA MIG AV POSTEN FÖR MINDRE / LÄTARE PAKET FÖR ATT GÖRA DET SÅ BILLIGT SOM MÖJLIGT FÖR DIG SOM KÖPARE.MEN I SÅ FALL BEHÖVER DU KONTAKTA MIG FÖR RÄTT PORTO INNAN DU SÄTTER IN PENGARNA.I ANNAT FALL SKICKAR JAG SOM OVAN NÄMNT.

OBS,SKICKAR JAG MED POSTEN OCH HAR MÖJLIGHET TILL DET FILMAR JAG NÄR JAG LÄGGER PÅ LÅDAN OCH SKICKAR DET TILL DIG PÅ MAIL .

RESTEN DU BEHÖVER VETA FÖR ATT SLUTFÖRA AFFÄREN FINNS I DET AUTOMATISKA VINNAR MAILET FRÅN TRADERA! HÅLL UTKIK I DIN SKRÄPMAPP DE KAN HAMNA DÄR!

En god mailkontakt är A och O när vi gör affärer! Men också den gyllene regeln : "...allt vad ni vill att människorna skall göra mot er, så skall också ni göra mot dem..."! Alla är vi människor och oförutsedda saker kan hända MEN allt går att lösa med ett gott kommunicerande trots allt. Av den anledningen är det viktigt att när du köpt någonting av mig tar kontakt med mig ifall det har hänt någonting oförutsedd som gör att du inte kan betala inom de 3 dagar efter avslutad auktion.Bara jag får ett mail eller sms om att du hör av dig när situationen löser sig så är det inga problem! ATT INTE HÖRA AV SIG ELLER BESVARA MINA MAIL / SMS / SAMTAL ÄR INGEN ALTERNATIV FÖR JAG SÄTTER INGA NEGATIVA OMDÖMEN UTAN FÖRSÖKER LÖSA DET TILL DET BÄSTA OCH GER MIG INTE FÖRRÄN VI ÄR DÄR
Hoppas få ett omdöme av dig som köpare när du fått varan och lovar att lämna ett åter som tack för en smidig affär.Omdömena visar trots allt att jag är seriös med det jag gör! Lämnar alltid ett som köpare!

ÄR DU NÖJD OCH VILL ÅTERKOMMA GÖR SOM SÅ ATT DU SPARAR MIG SOM FAVORITSÄLJARE OCH ÅTERKOM DÅ OCH DÅ. DET ÄR TREVLIGT ATT GÖRA AFFÄRER IGEN NÄR MAN VET ATT ALLT FUNGERAR SOM DET SKALL.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt brev och hoppas att du känner dig trygg i förvissningen om att du har med en ärlig och samvetsgrann säljare / köpare att göra med!

LYCKA TILL med din budgivning & VÄLKOMMEN ÅTER!!!

Se gärna mina övriga auktioner:
http://www.tradera.com/auktioner/mollypolly