Auktionen är avslutad.

Camilla Läckberg skor från Balenciaga till förmån för Barncancerfonden - ELLE

  • Avslutad 27 jan 21:10
  • Vinnande bud 2 589 kr Miss Adams ()
  • Frakt DB Schenker Fri frakt, Avhämtning
  • Säljare ELLESverige (7) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Camilla Läckberg skor från Balenciaga till förmån för Barncancerfonden - ELLE

10 691 besökare
  • Slutpris 2 589 kr
  • Slutade 27 jan 21:10 Avslutad
  • Bud () 132 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Miss Adams

Beskrivning

Missa inte! Dessa trendiga crocs-inspirerade platåskor från Balenciaga är helt slutsålda runt om i världen, men den populära författaren Camilla Läckberg lyckades få tag i ett par och har nu valt att auktionera ut dem till förmån för Barncancerfonden. De är helt nya och kommer i originalförpackning med tillhörande skopåse.

Pengarna som dessa skor säljs för går oavkortat till den välgörenhetsorganisation som Camilla brinner för allra mest. Hon har valt att stötta Barncancerfonden med motiveringen ”Barncancerfonden gör ett enormt och viktigt arbete för att utrota barncancer. Varje krona är viktigt och jag vill bidra till deras forskning.”

Donator: Camilla Läckberg
Märke: Balenciaga
Modell
: Foam Platform Sandals
Färg: Rosa
Storlek: 39 (13 cm platå)
Material: 100% EVA
Skick: Helt ny, levereras i originalförpackning med skopåse

_________


Det här objektet är en del av Traderas samarbete med ELLE Galan 2019 där donatorerna själva har fått välja att skänka pengarna till den välgörenhetsorganisation som de brinner för alla mest. Pengarna som samlas in i just den här auktionen går oavkortat till Bancancerfonden.

Barncancerfondens verksamhet fokuserar på att samla in pengar till barncancerforskning och stöd till de cirka 300 familjer som varje år drabbas av ett cancerbesked. Målet på lång sikt är att nå en hundraprocentig överlevnad för de barn som drabbas av cancer. För att de ska kunna nå det måste forskningen fortsätta att drivas framåt och därför behövs alla bidrag de kan få.

Vunnen auktion ska betalas inom 5 dagar, betalningsinstruktioner kommer i vinnarmailet. Efter betalning skickas mer information till vinnarens registrerade kontaktuppgifter på Tradera. Eventuell frakt står vinnaren för. Upphämtning är möjlig på Traderas huvudkontor på S:t Eriksgatan 117 i Stockholm. Observera att alla bud är bindande - varenda krona räknas!