Auktionen är avslutad

NY, Filippa K, stl 42/43, Vintersko, sneakers, herr, vit, känga, ord pris 2500

25 visningar
 • Utropspris 550 kr
 • Slutade 16 jun 21:04 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker 67 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  Betalningsvillkor
 • Om säljaren

Beskrivning

Märke: Filippa K

Ordinarie pris: ca 2500kr

Storlek: Uppskattad 42/43, Innermått ca 27,5 cm.

Typ: Nya fodrade herr Sneakers. Härlig vintersko med tjockt foder och mjuk mocka finish. Grov grepp sula med snörning fram. 100% cow moccaläder. Sample Sale produkt från Filippa K.

Filippa K är en symbol för cool skandinavisk design, perfekt för att skapa en moderiktig basgarderob.

Färg: Shadow/Vit

Skick: 5

Eventuella defekter: Inga lappar och saknar etiketter dock kommit med ett parti av sample sales produkter från Filippa K. Troligt provplagg för framtagning av ny produkt. Mindre märken på den vita sulan som lät bör gå att tvätta bort.

Om Selli:

Vi är ett företag som hjälper privatpersoner och företag att spara tid och tjäna pengar på sina prylar i deras garderober, garage, förråd och vindar. Du kan läsa mer om tjänsten på vår hemsida. Vi går noga igenom alla saker innan vi lägger upp dem till försäljning för att du som kund skall få en så tydlig beskrivning av produkten som möjligt och har även 14 dagars ångerrätt enligt distanshandelslagen (SFS 2005:59) Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Defekter som beskrivs i annonsen är dock inte en giltig anledning till reklamation.

Vi värderar produkten i en femgradig skala, detta för att du som kund skall veta vad du kan förvänta dig av produkten. För att se en mer beskrivande förklaring av skalan se vår hemsida.

1 = Defekter

2 = Välanvänt

3 = Normalt slitage

4 = Sparsamt använt

5 = Nytt med märkning eller i emballage

Betalning, leverans och samfrakt:

Efter avslutad auktion ska produkten betalas senast inom 3 dagar, när betalningen är registrerad så skickas din produkt till dig. Ytterligare information kring betalning kommer i ditt vinstmail. Obetalade auktioner kommer annulleras och varorna kommer att säljas igen.

Vi skickar gärna samtliga dina vunna auktioner i samma leverans. Vi kan dock inte samfrakta auktioner som går ut olika veckor. Om du vunnit flera auktioner vänta med betalning tills du fått mail som innehåller samtliga auktioner.