Beskrivning

Säljer en begagnad Apple iPad Air 2:a generationen i silver med 64GB lagring samt Wi-Fi och mobilanslutning. Jag har verifierat den mobila anslutningen på Telia-nätverket. Jag har också verifierat Wi-Fi-anslutningen och hörlursuttaget. Varan kommer utan laddare och laddningskabel. Enheten köptes i Hongkong.

Det här är mina åtaganden och krav, om du bjuder på den här artikeln accepterar du dem:
Jag förbinder mig att överlämna varor till den valda transportagenten inom mindre än 24 timmar efter att jag ser bevis på full betalning.
Avhämtning är inte möjlig, såvida det inte uttryckligen nämns i fraktalternativen. Avhämtningsställe är på min adress om inte annat avtalats innan auktionen är avslutad. Jag förväntar mig full betalning innan vi kommer överens om hämtningstid.
Jag ber dig att betala inom mindre än 24 timmar efter att du vunnit budet. Om du inte gör det kommer jag att fråga dig en gång via Traderas meddelandesystem om du fortfarande är intresserad av transaktionen. Om du inte betalar för varan 48 timmar efter att auktionen har avslutats kommer jag att be Tradera att markera denna transaktion som en ”misslyckad betalning” och jag kommer att lägga ut artikeln på auktion igen.
All kommunikation kommer att ske genom Tradera meddelanden - telefonsamtal, SMS eller e-post är inte nödvändiga.
Om du föreslår att du hanterar denna transaktion utanför Tradera-systemet eller -processen kommer jag att markera transaktionen som misslyckad betalning och jag kommer att lägga ut artikeln på auktion igen.
Jag förbehåller mig rätten att blockera medlemmar under budgivningsprocessen om deras profil inte har några betyg eller om jag märker oönskat beteende, t.ex. förolämpa andra medlemmar i betygskommentarerna

Objektnr 636 661 615

Visningar 384

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 30 jun 16:02

iPad Air 2 - 64GB - WiFi + Cellular - Silver - A1567

Slutpris

|

1 360 kr

Auktionen är avslutad

Brindar98 vann auktionen

trading-mario

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

157 omdömen