Auktionen är avslutad

Lövblås BL300 - Oregon - Batteridriven - Ny & Oanvänd

 • Avslutad 3 nov 23:56
 • Vinnande bud 980 kr oblix ()
 • Frakt DB Schenker 159 kr, Avhämtning
 • Säljare Auktionsbyra (22846) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Lövblås BL300 - Oregon - Batteridriven - Ny & Oanvänd

291 visningar
 • Slutpris 980 kr
 • Slutade 3 nov 23:56 Avslutad
 • Bud () 39 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: oblix
 • Frakt
  DB Schenker 159 kr
  Avhämtning: Östersund
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
Beskrivning

Lövblås BL300 - Oregon - Batteridriven - Ny & Oanvänd

Batteri och laddare ligger i orginalkartong. Lövblåsen saknar orginalemballage och kan därmed ha lite slitage. Endast uppackad för fotografering. Kommer från nedlagd sport- och fiskebutik.

Höjd: 80 cm
Bredd: 33 cm
Djup: 31 cm
Vikt: 2,9 kg
(mått är tagna på bredast stället)

OBS: Läs hela auktionstexten INNAN ni lägger bud.

Vid vunnen auktion finns all betalinfo i Traderas vinnarmail. Betalning ska ske inom 2 dagar efter avslutad auktion.
All frakt sker med Schenker eller Bussgods då ni får ett kollinummer att följa.

- Avhämtning accepteras. OBS: Betalning måste ske innan avhämtning. Varorna finns att hämta på Tjalmargatan 6 Östersund. Öppettider för avhämtning måndagar till fredag kl 08,00-16,30 Onsdagar öppet till kl 19,00. Röda dagar och helger har vi stängt.

- Objekten finns att titta på vid begäran i våra lokaler vardagar mellan 08:00-16:30.

- Vi erbjuder samfrakt i den mån det är möjligt på auktioner som går ut samma dygn. Vänligen skicka oss ett mail efter avslutad auktion så skickar vi nya betalningsuppgifter.

- Fraktpriset som står angivet i annonsen gäller inom Sveriges fastland, extra kostnader kan tillkomma för försändelser som kräver sjö -& flygfrakt. Detta gäller i största mån skrymmande gods.

- Leverans av vunnet objekt sker upp till 7-10 vardagar efter erhållen betalning.

- Emballageavgift är inkluderat i fraktpriset. Vi packar omsorgsfullt med bubbelplast, frigolit mm.

- Våra varor är begagnade om inte annat anges. Tänk därför på att bruksspår kan finnas på alla föremål, vi garanterar inte att varan är komplett utan vi låter dig som kund göra en egen bedömning, tillbehör som inte syns på bild finns inte. Se bilderna för att göra en egen bedömning. Om ni har frågor så måste ni maila oss INNAN ni lägger bud.

- Om det står att varan är ej funktionstestad så innebär det att det kan saknas delar eller att den är ur funktion eller att vi inte har kapaciteten att utföra ett funktionstest.

- Som kund hos oss omfattas du av Distansköplagen och har därmed 14 dagars ångerrätt. Vid retur måste ni använda vår bifogade retursedel genom att vända på fraktsedeln. Det är du som köpare som står för kostnad för returfrakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar efter mottagen och godkänd retur.

- Avhämtning av vunna varor ska ske inom 10 dagar efter avslutad auktion, från och med den 11:e dagen efter avslutad auktion tar vi ut en lagringsavgift á 50:- dygnet.

- Kunden står för returkostnaden vid felaktigt kontaktinformation eller ej utlöst paket med minst 200:-, sedan tillämpas fraktkostnad enligt fraktbolagets prislistor.

- Den adress du som köpare angett på Tradera är den adress vi kommer att använda oss av vid bokning av frakt. Din order skickas till ditt närmsta ombud eller terminalombud.

- Lagerhyra för skrymmande gods som kvarligger hos terminalombud i mer än tre dagar efter avisering, debiteras från dag fyra löpande per dag enligt DB Schenkers transportvillkor.

- Alla bud är bindande enligt Traderas regler.

Vid frågor maila oss & lycka till med budgivningen!