Auktionen är avslutad.

Lounge/trädgård utemöbler, modulsystem 7 delar konstrotting, vit o svart klädsel

 • Avslutad 12 aug 21:29
 • Utropspris 4 999 kr
 • Frakt Avhämtning
 • Säljare Belle-2009 (548) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Lounge/trädgård utemöbler, modulsystem 7 delar konstrotting, vit o svart klädsel

678 besökare
 • Utropspris 4 999 kr
 • Slutade 12 aug 21:29 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Oseriösa budgivare och prutare undanbedes vänligen men bestämt. Buda inte om du inte har för avsikt att slutföra affären.

Fynda en komplett rottinggrupp i bra kvalité! Gruppen består av 7 delar plus glasskivor och dynor med två snygga uppsättningar klädslar, en benvit och en svart. Flexibel möbelgrupp som passar lika bra på balkongen som i trädgården! Kvalitetsmöbler köpta hos thehome.se (heter numer kitchentime.se) förutom det stora bordet som är köpt i en fysisk butik.
Erbjuder betalning med Klarna, allt för att du som köpare ska känna dig trygg med ditt köp och även kunna välja delbetalning. Betalning kan ske med kort, internetbank, faktura eller delbetalning. Oavsett hur du väljer att betala kommer du då att skyddas av Klarnas köpskydd.

Auktionen avser totalt sju delar; tre mellandelar, en hörn/sidodel, ett glasbord och två sidobord/pallar med både glasskiva och sittdyna. Längd/mått enligt bild är 204 cm (63+63+78) * 141 cm (78+63). OBS! Blomkrukorna på bilderna och dekorationsbelysning ingår inte!

(Balkongen där bilderna är tagna har måtten 172*340-350 cm).

Levereras med två uppsättningar klädslar, både benvit och svart avtagbar och tvättbar impregnerad Oxfordvävd polyester. De svarta klädslarna är aldrig använda så de är helt nya! Vid "Köp nu" för 6099 kr ingår även två blomkrukor som man kan se en skymt av på bilderna men ingen belysning. Höjd 45 cm och mått upptill 28*28 cm. Mejla om ni vill se fler bilder eller önskar mer information.

Kombinera din egen utemöbelgrupp att koppla av i på uteplatsen eller på balkongen. Hörn/sidodelen kan användas som hörn eller avslut med höger- respektive vänster armstöd. Kombinationsmöjligheterna är många då sidoborden levereras med både en glasskiva i härdat glas och en sittdyna så att man även kan använda dem som divan eller sätt ihop modulerna och du har en solbädd, det är bara fantasin som sätter gränser!

Du budar på en begagnad grupp i bra skick där den benvita klädseln är solblekt (se sista bilden) och den har även fått en och annan liten fläck men klädseln är lätt att ta av och tvätta vilket jag överlåter till köparen om den tycker det är nödvändigt. Dynorna till sidoborden har en mörkare färg eftersom de inte utsatts för sol och inte är använda särskilt mycket då jag köpt till ett snyggt bord med svart avtagbar glasskiva i härdat glas som vi använt. Det är högre än sidoborden och har ett hyllplan nertill där man kan lägga böcker, plädar m m. Allt får inte plats på vår balkong......

Den här härliga utemöbeln är handtillverkad i flätad genomfärgad konstrotting och har en stomme av aluminium vilket gör att den kan stå utomhus hela sommaren. Den grupp jag säljer har stått på en inglasad balkong. Sittdynan är ca 8 cm tjock och ryggdynan är uppbyggd av möbelskum.

Nypris för allt ca 15 000:-.

Skötselråd: Möbeln är mycket slitstark men det rekommenderas att du täcker över den vid hårda väderförhållanden och ställer in den under tak under vinterhalvåret.

Produktfakta hörn/sidosektion och mellandel:Färg: Svart U-V och väderbeständig genomfärgad konstrotting

Stomme: Aluminium

Överdrag: Väderbeständig Konstrotting

Klädsel: Avtagbar och tvättbar impregnerad Oxfordvävd polyester

Stoppning: Möbelskum

Bredd: 63 cm

Djup: 78 cm

Höjd: 65 cm

Sitthöjd: 38 cm

Produktfakta sidobord: Färg: Svart konstrotting

Bordsskiva: Härdat glas

Stomme: Aluminium

Dyna: Avtagbar och tvättbar benvit inpregnerad Oxfordvävd polyester

Bredd: 45 cm

Djup: 45 cm

Höjd: 34 cm (42 cm med dynan)

Produktfakta bord: Färg: Svart konstrotting

Bordsskiva: Svart härdat glas

Bredd: 50 cm

Längd: 100 cm

Höjd: 50 cm

OBS! Endast avhämtning efter genomförd betalning till mitt bankkonto eller via Klarna (möjlighet till delbetalning), vill inte hantera kontanter.
Kontouppgifter m m får du via Traderas automatiska vinnarmail.
Hör gärna av dig om du har några frågor eller saknar information.

Lycka till med budgivningen!