Beskrivning

TAR LITE UTRYMME
Trött på att handdukar tar upp halva utrymmet i väskan när du ska resa eller iväg och träna? Eller att garderobsdörren inte går att stänga på grund av alla handdukar? Med den här supertunna handduken är problemet ett minne blott. På grund av sin tunnhet går den att vika ihop många gånger fler än en vanlig handduk och tar på så sätt upp mycket liten plats i väskan och garderoben. Dessutom torkar den mycket snabbare än en tjockare handduk.
MULTIFUNKTIONELL
Handduken har fler användningsområden än någon annan handduk. Den blir din följeslagare vart du än beger dig - en dag på stranden, en sväng till gymmet eller en härlig dag på spa - den här handduken passar till alla tillfällen. Med en vikt på 420 gram är den här handduken ditt självklara val när du ska iväg på aktiviteter. I och med att handduken är så tunn så lämpar den sig även väl som scarf, filt eller till och med som dekoration.
BLIR MJUKARE MED TIDEN
I rak motsats till många andra handdukar blir den här handduken mjukare ju fler gånger du tvättar den. Den åldras likt ett fint vin och blir bara bättre med tiden. Handduken är gjord i turkisk bomull och bambu av högsta kvalité, vilket gör den extremt mjuk. Vi rekommenderar att du tvättar handduken en gång innan du använder den första gången - för att göra den så mjuk som möjligt.
STORLEKEN SPELAR ROLL
Den här handduken står sig tvätt efter tvätt och behåller sin form. Den är hela 180 cm lång och 100 cm bred, vilket gör att du enkelt svepa in dig i den och känna komforten. I och med att den torkar så snabbt så tar du enkelt med den till nästa plats - kanske till gymmet?
HANDVÄVD
Handduken är framtagen genom en unik tradition från Turkiet. Materialet handvävs på traditionella vävstolar med en teknik som har förts vidare från en generation till en annan. I och med att handdukarna är handvävda så kan det finnas små avvikelser i väven, men detta ska ses som något som gör varje handduk unik.
TURKISK BOMULL
Turkisk bomull är världsberömt för sin fantastiska kvalité och hållbarhet. Det är ansett vara ett av de absolut bästa material att göra handdukar av, då det har så lång livslängd. Bomullen odlas i en region som heter Aegean i västra Turkiet och karaktäriseras bland annat av sina långa fibrer. Turkisk bomull har en fin balans mellan mjukhet och absorptionsförmåga, vilket är en av nycklarna när det gäller att producera en högkvalitativ handduk.
BAMBU
Handduken innehåller bambuviskos som har blandats med turkisk premium bomull för att tillföra extra struktur och textur. Bambu är till bomull vad kashmir är till ull - den är en mjukare och lenare variant. Bambu är naturligt antibakteriell och allergivänlig, vilket hjälper att hålla handdukarna fräscha länge. Likt siden låter den din hud andas, och den värmer i kyla och svalkar i värme. Bambu har 4 gånger högre absorptionsförmåga än bomull och materialet hjälper även att skydda mot skadliga UV-strålar. Vidare anses bambu vara ett av det mest miljövänliga alternativet för textiler eftersom växten behöver varken bekämpningsmedel eller bevattning.
SKÖTSELRÅD
Maskintvättas skonsamt i 30 grader. Lufttorkas eller torktumlas i låg temperatur. Bör ej kemtvättas eller blekas. Tvättas med liknande färger.

Objektsnr 627836437

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 09:39

Laicey to F Handvävd Hamam Handduk Multifunktionell 180*100 cm

Pris

199 kr

Slutar om

LaiceytoF

Stockholm, Sverige

4.9

LaiceytoF

Företag

Toppsäljare

145 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?