Beskrivning

TAR LITE UTRYMME
Trött på att handdukar tar upp halva utrymmet i väskan när du ska resa eller iväg och träna? Eller att garderobsdörren inte går att stänga på grund av alla handdukar? Med den här supertunna handduken är problemet ett minne blott. På grund av sin tunnhet går den att vika ihop många gånger fler än en vanlig handduk och tar på så sätt upp mycket liten plats i väskan och garderoben. Dessutom torkar den mycket snabbare än en tjockare handduk.
MULTIFUNKTIONELL
Den här modellen är något mindre i storleken men har fortfarande många användningsområden. Den är 90 cm lång och 60 cm bred och väger endast 90 gram vilket gör den till ett perfekt val i köket eller badrummet. I och med att handduken är så liten så lämpar den sig väl för att torka huvudet, händerna eller som sällskap på gymmet under ett träningspass.
BLIR MJUKARE MED TIDEN
I rak motsats till många andra handdukar blir den här handduken mjukare ju fler gånger du tvättar den. Den åldras likt ett fint vin och blir bara bättre med tiden. Handduken är gjord i 100% turkisk bomull av högsta kvalité, vilket gör den extremt mjuk. Vi rekommenderar att du tvättar handduken en gång innan du använder den första gången - för att göra den så mjuk som möjligt.
HANDVÄVD
Handduken är framtagen genom en unik tradition från Turkiet. Materialet handvävs på traditionella vävstolar med en teknik som har förts vidare från en generation till en annan. I och med att handdukarna är handvävda så kan det finnas små avvikelser i väven, men detta ska ses som något som gör varje handduk unik.
TURKISK BOMULL
Turkisk bomull är världsberömt för sin fantastiska kvalité och hållbarhet. Det är ansett vara ett av de absolut bästa material att göra handdukar av, då det har så lång livslängd. Bomullen odlas i en region som heter Aegean i västra Turkiet och karaktäriseras bland annat av sina långa fibrer. Turkisk bomull har en fin balans mellan mjukhet och absorptionsförmåga, vilket är en av nycklarna när det gäller att producera en högkvalitativ handduk.
SKÖTSELRÅD
Maskintvättas skonsamt i 30 grader. Lufttorkas eller torktumlas i låg temperatur. Bör ej kemtvättas eller blekas. Tvättas med liknande färger.

Objektsnr 614034202

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 9 dec 15:30

Laicey to F Handvävd Hamam Handduk Multifunktionell 90*60cm

Pris

99 kr

Slutar om

LaiceytoF

Stockholm, Sverige

4.9

LaiceytoF

Företag

Toppsäljare

143 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?