Beskrivning

Begagnat
11 st punschglas med guldkant och guldränder.
Tyvärr har en del av "guldet" nötts bort på några, kanske p.g.a. för mycket skålade eller möjligen i diskmaskinen. I övrigt inga defekter såsom nagg eller annat vad jag kan se.
Går alldeles utmärkt att använda som ljushållare för värmeljus, vilket vi har gjort.

Höjd ca 70 mm.
Diam. ca 70 mm.

Skickas väl packade i/med foam, bubbelplast och i dubbla emballage.

Vikt ca 2 kg inkl. emballage.

Se gärna mina övriga annonser.

Vinnare/köpare får det automatiska vinnarmailet genom Tradera med all info om betalningsalternativ, frakt etc.

Tömmer källare och garage och frigör plats för andra behov.

Fynda bland verktyg, maskiner, biltillbehör, VVS-/EL- & BYGG-matr., heminredning, DVD/CD/LP, böcker, kläder & skor, hem & hushåll, radio & tv, kontorsmaterial, samlarprylar, fritid mm.

Djur och rökfritt hem, men det kan ändå finnas spår av katt. En del kläder har legat nedpackade i kartonger så kan behövas en tvätt för att få bort ev. lukt.

Generellt för beg. eggverktyg gäller att de bör slipas för bästa skärpa.

Prylar, verktyg, material etc. i ”paket”, säljes som okontrollerade och i befintligt skick om inget annat anges. Maila om ni sett något i annonser som, ej är specat eller oklart beskrivet, och om ni vill veta mer innan bud.

Betalning sker senast 3 dagar efter avslut och jag skickar varan/varorna oftast dagen efter eller senast 3 dagar från det att betalningen syns på mitt konto.

Jag samfraktar naturligtvis i den mån det är möjligt och inom rimlig tid efter avslut. Max 1 vecka. Jag tar inget extra betalt för emballering och ser alltid till att packa med gott skydd för innehållet. Frakt sker oftast spårbart med Schenker eller Postnord men har alla möjligheter att skicka med DHL, Bussgods eller annat önskemål. Ni är alltid välkomna med förslag. Inget ansvar tages för frakter utan spårbarhet, även om jag har det som förslag i annons.

Missnöjd med ditt köp? Undvik dåligt omdöme. Är säker på att vi löser frågan på bästa sätt om vi bara resonerar om saken. Lämnar mitt omdöme så snart du lämnat ditt.

Vill du vänta med betalning för samfrakt eller invänta lön går det bra men maila mig snarast efter avslut så vi är överens.

Vill du ha snabb leverans mailar du mig så försöker jag ordna detta snarast.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

11 st iittala glas

900 kr9 dec 13:320 bud

NUUTAJÄRVI / 11 ST //IRISH COFFEE

250 kr14 dec 19:350 bud

Likörglas, 4 st

35 krKöp nu

Vinglas, 2 st

30 krKöp nu

Vinglas, 4 st

100 krKöp nu

Vinglas, 2 st

90 krKöp nu

Andra har även tittat på