Beskrivning

Beskrivning: Wokpanna med lock i rostfritt stål
Varumärke: Orrefors Jernverk
Mått: 32x9cm
Skick: Ny

Butiksvillkor

Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap.

Eventuellt överskott från försäljningen återinvesteras direkt i den egna verksamheten.

Köpvillkor

Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Eventuella större defekter framgår av bilderna och objektsbeskrivningen. Ej funktionstestad betyder att varan kan vara defekt eller ej fullt funktionell.

Betalning

Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare betalar via länkarna på Tradera. Där kan du välja mellan Swish, betalkort och PayPal. Om betalning inte har skett inom fem dagar från det att auktionen är vunnen förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans, Samfrakt, Avhämtning

Endast köpare inom Sverige, no international shipping available.

Alla varor fraktas med Schenker, om det inte går med frimärke, då detta är förvalt som fraktalternativ. Vi ansvarar bara för frakt med Schenker. Vi skickar dina varor så fort vi har möjlighet, dock senast 7 dagar efter erhållen betalning. Övriga fraktalternativ är tyvärr ej möjliga.

Vi ordnar alltid samfrakt när det finns möjlighet. Vänligen avvakta med att betala tills vi justerat fraktkostnaden. I Mitt Tradera ser du när justeringen av frakten är genomförd. Har du redan hunnit betala så gör vi en återbetalning.

För avhämtning så hittar du oss och vår Outlet på Bolandsgatan 15C i Uppsala där du kan hämta ut din vinst efter att du har betalat genom Tradera. Outletens öppettider är tisdag till fredag 9 - 16 och lördagar 11 - 15. Inga röda dagar. Din vinst behöver hämtas inom 7 dagar efter betalning.

Ångerrätt, Reklamation

När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl. För att spara på miljön får du gärna återanvända det emballage som varan skickades i. Bifoga en lapp med ditt namn och Tradera-alias i paketet när du skickar tillbaka varan.

Mejla vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.

Kundservice

Har du frågor? Välkommen att mejla, eller skriv på annonsen du är intresserad av. Vi finns på plats under kontorstider på vardagar och hör av oss så snart vi kan.

Objektnr 638 349 301

Visningar 143

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 10 aug 14:46

Orrefors Jernverk Wokpanna

Pris

950 kr

UppsalaStadsmission

Uppsala, Sverige

5.0

UppsalaStadsmission

Företag

Toppsäljare

3 185 omdömen

Läs omdömen