Beskrivning

Nu närmar vi oss jul med stormsteg och i takt med det våra volymer på lagret. Vi ber er därför att hämta era produkter snarast efter ni fått bekräftelsen från oss att de är redo för avhämtning!

Electrolux Kaffebryggare E6CM1-5ST
Kaffebryggare E6CM1-5ST
Med Electrolux Kaffebryggare E6CM1-5ST kan du vakna till doften av nymalet och nybryggt kaffe tack vare den integrerade kvarnen och praktisk 24h timer.

Integrerad kaffekvarn
Med den integrerade kaffekvarnen får du nymalet och nybryggt kaffe från dina favoritbönor och kan njuta av underbart kaffe varje gång. Malningsfunktionen kan stängas för att istället använda malt kaffe i filterkorgen.

Väljare för kaffestyrka
Anpassa kaffet till milt, medium eller starkt med väljaren för kaffestyrka så får du ditt kaffe exakt efter din smak!

Inbyggd timer! Vakna till nybryggt kaffe!
Med timern kan du programmera bryggningen så att den startar när som helst inom 24 timmar. Det gör att du kan vakna till doften av en nybryggd kanna kaffe.

Justerbara inställningar för malning
Med den avancerade koniska graderingskvarn kan du få tre olika resultat - fint, medium eller grovt. Och aromen och smaken av kaffebönor bevaras tack vare en långsammare malningsteknik.

Rek pris: 2695:-

OBS! Vid avhämtning finns varan endast att hämta i Staffanstorp, Skåne.
Vid avhämtning i butik av vunnen och betald auktion, vänligen invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas. Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 3 dagar om inget annat är överenskommet. Medtag alltid giltig legitimation vid avhämtning. Om du hämtar som ombud för någon annan medtag då både egen och köparens legitimation.
Betalningsvillkor:
Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet.
Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 3 dagar från och med att ni har fått bekräftelsemailet att auktionen är redo att avhämtas, om inget annat är överenskommet. Detta kan ta några dagar efter registrerad betalning. Vid ej avhämtade produkter kommer kunden debiteras upp till 200:-
Enligt Traderas regler är bud bindande, därför lämnas ett dåligt omdöme vid utebliven betalning. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Leveransvillkor:
Varor skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald.

Avhämtning skrymmande gods
Avhämtning av skrymmande varor görs mån-fre 11-16, eller enligt överenskommelse.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Returhuset. Vid ånger är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.
https://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/
OBS!! Ångerrätten träder i kraft från den dagen du tagit emot din/dina varor. Du kan alltså INTE nyttja ångerrätt innan dess!
Önskar ni ändå att ångra ert köp innan ni mottagit er vara, kommer en kostnad på 99:- debiteras/dras av på er återbetalning

Kundtjänst
Vi gör allt för att svara på våra kunders frågor inom 48 timmar, men ibland är belastningen mycket hög, vilket gör att vi inte alltid har möjlighet att besvara dem som rör kompletterande information såsom extra bilder eller fler måttangivelser.

OBS! Vid frågor om produkter vid pågående auktioner som löper ut inom 48 timmar, så kan vi tyvärr inte garantera att ni får svar innan den avslutas.

Objektsnr 615187814

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 nov 18:13

Electrolux Kaffebryggare E6CM1-5ST

Slutpris

|

894 kr

Auktionen är avslutad

skarvstaulla vann auktionen

Returhuset

Staffanstorp, Sverige

4.9

Returhuset

Företag

Toppsäljare

15 717 omdömen

Mer från säljaren

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?