Objektet har utgått.

Braun Stavmixer MQ745 750W Xl

175 besökare

Annonsen är avslutad

869kr

 • Frakt
  • PostNord (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Multiquick 7 stavmixer MQ 745 Aperitif

Brauns Multiquick 7-serie är försedd med en Smart Speed funktion, en revolutionerande teknologi - ju mer du trycker desto mer kraft och fart får du. Öka hastigheten genom att försiktigt trycka på fartknappen. Du kan enkelt laga alla recept med bara en hand och utan avbrott. Ett tryck - max speed!

En unik kombination av bekvämlighet och prestandaFör att göra det så bekvämt som möjligt har MQ 725 Apertif både en extra stor hastighetsknapp och ett mjukt handtag, som både gör stavmixern skön att hålla i och lätt att kontrollera. Brauns patenterade PowerBell – en kombination av stenhårda rostfria blad och ett unikt format mixerhuvud – garanterar snabba och perfekta resultat. Varje gång!

Laga mat med flera tillbehörBraun Multiquick 5 MQ 545 är en allsidig kökshjälp som kan hjälpa till med stora volymer i köket. Den kommer med en 600 ml bägare, perfekt för soppor och såser. Ett 1250 ml hacktillbehör med iskross samt ett 350 ml hacktillbehör för mindre mängder. Dessutom har den en rostfri visp som snabbt och enkelt vispar ägg och grädde till omeletter, pannkakor eller desserter.

Det 1250 ml stora hacktillbehöret är en 3-i-1 maskin: hacka, krossa is och mixa. Plocka isär delarna när du är klar och diska i diskmaskin. Braun Multiquick är inte bara pålitliga utan också byggda för att hålla i många år.

99 % rekommenderar MQ7 till deras bästa vänHos BRAUN har vi alltid satt värde i att våra produkter inte bara är de bästa på marknaden, utan att de också uppfyller alla våra kunders behov och önskemål. Resultatet av denna ambition blev tydligt i en undersökning från 2014 som visade att 99 % av Multiquick 7-användarna var så nöjda med stavmixern att de mer än gärna hade rekommenderat den till sin bästa vän. Vi hoppas och önskar att våra produkter kan föra samman vänner och familj över runt matlagningen.

Har din bästa vän redan en Multiquick 7 stavmixer, eller kommer du att vara först med att rekommendera den?

- Kanna: 350m
- Blender: 1,25 liter med iskrossarknivar och blandningsknivar
- Visp i rostfritt stål: Ja
- Material skål : BPA-fri plast
- Material kniv: Rostfritt stål
- Kraftig, tyst DC motor: Ja
- RPM: 13300
- Säkerhetsknapp med strömindikator: Ja
- Material handtag: Rostfritt stål
- Hastighet: Smart hastighet
- Watt: 750W

ÖVRIGT:
Fabrikat: Braun
Tillv. artikelnr: MQ745
Förpackningsmått: 460x290x200
EAN: 8021098770486
Ginzanr: 1007074