UV-filter 82mm i riktigt glas och metall.

23 visningar

99 kr

 • Frakt
  PostNord frimärke Fri frakt
  Avhämtning: Malmö
  Mer info
 • Slutar
  31 juli 10:15
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

UV-filter 82mm i riktigt glas och metall.

Skydda ditt objektiv mot skador, smuts, repor och damm. För en billig peng kan du enkelt skydda ett dyrt objektiv. Bör användas som förbrukningsvara.
BRA ATT VETA! Digitala kameror är inte känsliga för UV ljus och UV filter har ingen inverkan alls. Detta anges ofta felaktigt med manipulerade bilder som försäljningsargument. Skillnaden mellan ett vanligt UV/Skyddsfilter och ett MC UV filter (Multi Coated) är kvalitet på glas och förmågan att hindra reflektioner mellan filtret och objektivets glas framförallt vid motljus, sidoljus eller att man inte använder motljusskydd. Se jämförelsebilden med lysröret i annonsen där vanligt UV filter inte rensar upp ströljuset från lysröret. (min egen bild) Vid normala förhållande räcker ett Standard av god kvalitet bra.
OBS! Tänk på att märkesfilter Kenko, Hoya osv som säljs långt under normala priser oftast under 100kr är falska kinesiska kopior som kan ställa till problem på grund av dåligt och ojämnt glas. Dessutom betalar man inte för riktig vara. Finns många artiklar på nätet. Hoya HD svarta askar är originalet två olika nyanser i mitt och kant men kopior ofta helsvarta askar.

Helt nytt. Priset är inklusive frakt. OBS! För postens slarv garanterar jag ej.