Beskrivning

Begagnat skick, enligt bilder.

Har ute flera olika babyartiklar, set för små barn. Samfraktar!

Djur- och rökfritt hem.

De flesta kläder, leksaker och andra grejer jag säljer är mina barns begagnade kläder/leksaker och de flesta är köpta som nya och använda av ett barn. Kläderna är tvättade och rena. Jag försöker skriva om det är nåt fel på plagget (fläckar, slitage , hål etc.), men det kan hända att jag missar nåt. Se alltid ordentligt på bilderna och räkna med att ni köper en begagnat/använd vara om inget annat anges.

Kolla gärna mina övriga annonser, där hitta ni flera med intressanta varor framförallt för barn, men även ibland för vuxna. Samfraktar vid flera vunna auktioner/genomförda köp och kan vänta tills ni är färdiga med alla planerade köp/auktioner. Glöm inte meddela om det!

OBS! Köper ni flera plagg samtidigt, så får ni summan av alla frakter på slutet, vilket blir ibland orealistiskt dyrt . Men jag återbetalar överskottet så fort jag vet hur mycket samfrakten kan kosta (ofta inom 24 timmar). Varor från 250 gr och upp till 1 kilo samfraktas med Shenker för 59 kr, varor upp till 2 kilo samfraktas med Shenker för 67 kr (kan även skickas med posten för 95 kr), varor upp till 3 kilo skickas med Shenker för 75 kr, varor upp till 5 kilo skickas med Shenker för 89 kr. Alla de fraktalternativen är spårbara.

Jag försöker alltid hitta det billigaste fraktalternativet. Känner ni till något annat fraktalternativ, som är billigare, kan ni gärna kontakta mig ang. det.

Ett positive omdöme lämnas automatisk efter att ni har lämnat ett positive omdöme.

Tack att ni tittade in och välkommen åter!

Objektsnr 368921549

Visningar 1 774

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Set manchester byxa Åhlens, body Peter och Kajsa, stl.68

Pris

40 kr

Annonsen är borttagen

SkaBara

SPÅNGA, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

2 392 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?