Beskrivning

Härliga linnen och toppar som är använda en sommar till och från. alltså skick mellan sparsamt och normalt slitage. men mer åt sparsamt håll. :-)
ett turkost linne med vit text, ett militärgrönt med unicorn på, en grå med text och det står still vad man kallar det ner till och ut på ärmarna ..sorry..hjärnsläpp. vitt linne mde palmträd och blommor i grönt och rosa. en

Du betalar frakten.
Jag skickar med spårbart lätt, via postnord. Det kommer antingen till brevlådan eller postombudet, beroende på storlek, och går alltså att spåra.

Tänk på att du tjänar ofta på att köpa flera saker och att jag gör det till en samfrakt. Meddela mig gärna om du vill samfrakta någonting, så kan jag väga och se vad slutsumman blir, innan du betalar.

När du har betalt får du jättegärna mejla mig så att jag vet att pengarna kommit, då man inte alltid är ute och kollar sin banksida varje dag och swish inte alltid visar att man fått en swish. På så vis är det lättare att få med paketen till ombud, när man ska åka förbi eller handla, då de alltid måste postas där. I dessa tider vill man inte gärna gå in till fler ggr än nödvändigt och stå i deras kö och inte heller åka extra för kostnaden och tidens skull heller :-)

Därav kan ditt paket bli skickat senare, än nödvändigt, om jag inte fått information om att den är betald.

Obs! tänk på att det är svårt att uppskatta vad någonting väger exakt, innan det är paketerat rätt. Man väger innan och uppskattar, men ibland ligger det runt en gräns och blir det tyngre eller lättare i slutändan. Har jag skrivit för billigt så blir det självklart jag som får stå för den summan som går över, då du har valt att köpa mot den frakt jag skrivit. Skulle det bli åt andra hållet nåt enstaka fall, accepterar du att det kanske är nån krona billigare. Det är absolut inget jag skulle göra med flit och "tjäna" på det. för det gör jag inte vilket som, då jag ändå står för emballage(påsar, tejp, papper,bläck, bensin och tid ombud)

Jag vill bara få med det här för någon gång förr, när man använde sig mer av frimärke så kanske man hade sålt flertal saker och man packade alla och stod och vägde och slängde på de frimärken som behövdes då. Ibland behövdes det ett extra och ibland ett mindre. Aldrig att jag krävde att köparen skulle swisha ytterligare några kronor för att det nu vägde över 100gr ist för lite under som det gjorde innan packning. Men däremot kunde någon gnälla om det råkade sitta ett för lite frimärke på någon gång, vilket jag då inte ens visste eftersom jag bara vägde och satte på frimärken efter behov.

För övrigt är jag en mamma till 2 tjejer och jag ääälskar att klä upp dom :-) Därav har jag en hel del kläder att sälja när de vuxit ur det eller inte längre vill ha det för de har bytt smak :-P Just nu är det väldigt mycket egna åsikter ifrån dom och en del kläder blir knappt använda alls och är då i väldigt fint skick eller helt nytt skick. Jag försöker beskriva plaggen så bra som det bara kan gå, även om det ofta inte är så mycket att skriva om dom och ibland är det svårt ett beskriva ett använt skick, då alla har så olika tycke och smak för vad som är vad i ett skick. Jag stirrar mig igenom efter fläckar och annat och fotar även det om jag hittar något, så att man har den vetenskapen innan man köper, men ja eftersom det blir lådor efter lådor med kläder som ska säljas så kan man självklart missa något ibland. Hoppas ni har överseende med det. Jag är bara mänsklig :-) ...och ärlig.. Hör iaf av dig då så får vi se vad vi kan göra.

Dessutom har en annan haft en viktresa sedan barnen och har därför också en del plagg att lägga ut som ibland knappt varit använda eller helt nya. Självklart en del normal slitage också. Maken tog nog lite sympatigravidkilon så ibland kommer det ut lite herrkläder också :-)

Mer från samma kategori

11 okt 18:33
39 krEller Köp nu 69 kr
3 okt 23:08
49 krEller Köp nu 69 kr
2 okt 15:33
120 krEller Köp nu 160 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?