5 olika Ugglor tyglappar att sy fast stryk på iron on Uggla pyssel dekoration

18 visningar

79 kr

 • Frakt
  PostNord paket 10 kr
  Avhämtning: Östervåla
  Mer info
 • Slutar
  27 september 11:14
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

som synes

Dem har alla klister på baksidan
Pennan illustrera storlek
stryk fast med strykjärn men för bästa hållbarhet sy även fast märket

Automatiskt vinnarmejl med betalningsuppgifter skickas vid köp.

Du betalar inom några dagar men kan meddela om det dröjer eller om du avvaktar andra varor för samfrakt. Peralias och burt59 ingår i samma familj och samfraktar men det ligger på köparen att be om detta. Betala inte in varor du köpt om du önskar samfrakt utan avvakta tills du meddelat mig om din önskan, för annars är risken stor att jag skickar din betalda vara. I regel skickas din vara dagen efter pengarna är synliga, men ibland kan det dröja ytterligare någon dag. Leveranstiden kan alltså inte garanteras vara snabb. Skrymmande varor och sådant som skall med Schenker skickas helgen efter pengarna finns.

Jag skickar INGET innan jag kan se pengarna. Inte heller kan jag skicka någon vara om jag inte vet från vem pengarna kommer. Använd därför ditt Tradera alias.

Snabbast betalning sker med Klarna, då dem går in och garanterar pengarna till säljaren i samma stund som köparen väljer detta betalningsätt. Räkningen kan därför komma efter att du fått din vara. Det går bra att välja Klarna även vid samfrakt då jag kan återbetala portot på Traderas sida. Dock samma sak här, betala inget innan köparen vet att säljaren förstått att samfrakt önskas. Går även bra att Swisha, som är lite mer långsam.

Det är ALLTID den adress som står på Tradera som gäller, har du ett annat önskemål, barnens namn eller liknande, så betala inget innan du fått klartecken från mig.

Jag fotograferar alla mina försändelser som skickas och kan därför kontrollera att varan är sänd. Försöker numera även få med datumet när varan skickas, detta då du som säljare skall veta att leveranstiden ligger hos PostNord, vilka inte sköter sig lika bra som tidigare Posten. Jag har inga ekonomiska möjligheter att ersätta sådant som försvinner vid postgången(dock händer detta sällan)

Vi röker inte men har katt.

Är något oklart och du vill fråga något bör kontakten göras via mejl.

Hör alltid av dig om du är missnöjd med någon, jag gör alltid allt jag kan för att köparen skall bli nöjd.

Lägger på ca en krona på frakten för plastpåsar kuvert och annat, använder B-post fredagar -måndagar. A-post tisdag-torsdag. Denna möjlighet kommer att förvinna till årskiftet...2018, därefter gäller endast A-post.