Beskrivning

Kul aktivitet med roliga stämplar!

STÄMPLAR! Ny förpackning med 7 st stämplar SPÖKET LABAN i trä/gummi. Rekommenderas från 3 år eftersom några delar är små! Dessa stämplarna är praktiska med hård sida av trä, vilket gör det lätt att hålla i dem även för små händer.

Stämpla på dyna, med färg eller varför inte på kakdegen?!

Vikten på förpackningen är 90 gram så angiven frakt ger inget utrymme för extra emballage utan bara ett kuvert/papper. Önskas rejälare emballering så tillkommer 22 kronor för frakten = meddela mig"

OBS! Vid köp av flera stycken så klarar inte Traderas system av att räkna ut rätt frakt utan jag återbetalar mellanskillnaden om du har betalat för mycket frakt vid flera köp. Gäller det auktioner så kan du meddela mig så räknar jag ut och ändrar så att frakten stämmer.

Eventuella kostnader för emballage är alltid medräknade i fraktpriset. Samfrakt är okej.Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimmärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektsnr 422791046

Visningar 1 336

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STÄMPLAR! Ny fp med 7 st stämplar SPÖKET LABAN i trä/gummi. Från 3 år.

Pris

29 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 096 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?