Beskrivning

Begagnat
Påslakan med tillhörande örngott.
Skick: Begagnat skick.
Mått: Vanlig storlek för påslakan.
Övrigt: Bild 4 och 5 visar örngott.

Butiksinformation och villkor
SakLetarHyllan AB är en webbaserad butik specialiserad på återbruk.
Alla de varor vi säljer är begagnade och säljs i befintligt skick, varje varas eventuella defekter/skador beskrivs dock i enskild annons.
Som ett led i att värna om miljön och bidra till en mer hållbar värld så rengörs inte sådant som textilier eller porslin i maskin innan försäljning. Detta för att vi vet att det ändå görs hos de flesta som handlar second hand. Vi strävar även efter att förhålla oss till återbruk när vi packar våra varor och använder för det mesta återanvänt emballage.

- Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare betalar via länkarna på Tradera. Där kan du välja mellan Swish, betalkort och PayPal. Om betalning inte har skett inom fem (5) dagar från det att auktionen är vunnen förbehåller vi oss rätten att häva köpet.


- Leveransvillkor:

Vi skickar dina varor så fort vi har möjlighet, dock senast sju (7) arbetsdagar efter erhållen betalning. Vi ordnar alltid samfrakt när det finns möjlighet, dock max 20 kg och det som ryms i en flyttkartong. Vänligen avvakta med att betala tills vi justerat fraktkostnaden. I ''Mitt Tradera'' ser du när justeringen av frakten är genomförd. Har du redan hunnit betala så gör vi en återbetalning.
Vårt lager finns i närheten av Göteborg. Då vi inte har en fysisk butik måste ni skriva ett meddelande här på Tradera eller maila om ni är intresserade av att hämta varorna från lagret så återkommer vi med ett tidsförslag.

- Retur och Reklamation:
När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.
Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl. För att värna om miljön får du gärna återanvända det emballage som varan skickades i. Bifoga en lapp med ditt namn och Tradera-alias i paketet när du skickar tillbaka varan.
Maila oss vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.

- Kontakt:
Har du frågor? Välkommen att skriva ett meddelande här på Tradera eller maila oss.
For international buyers: Please contact us before submitting the purchase, then we send you information about the shipping cost.


SakLetarHyllan AB är ett momsregistrerat företag och all eventuell vinst beskattas med vinstmarginalbeskattning (VMB), vilket innebär att företag inte ska ta upp momsen för köpet i sin bokföring.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

Påslakan och örngott barn

49 kr26 mar 15:260 bud

Lexington påslakan och örngott

535 krKöp nu5 apr 21:19

Brunt påslakan och örngott

30 kr26 mar 19:500 bud

Påslakan + örngott

79 krKöp nu29 mar 17:32

Retro påslakan och 4 örngott

65 kr27 mar 16:145 bud

Påslakan och örngott Nalle Phu

99 kr26 mar 19:371 bud

Påslakan och örngott med kossor

75 kr29 mar 20:350 bud

Retro påslakan & örngott

125 kr25 mar 13:420 bud
Köp nu 295 kr

Påslakan & örngott tyg

125 kr25 mar 13:520 bud

Andra har även tittat på