Beskrivning

- Vi erbjuder generös samfrakt så passa på att hitta flera fynd!

NYTT 2-pack LED-skåpbelysning med rörelsesensor, USB-uppladdningsbar, 3 färglägen, dimbar, 30 cm | Nypris 369kr

Denna LED-sensor under skåp med rörelsesensor är det perfekta sättet att lysa upp alla rum i ditt hem, oavsett om det är i köket, sovrummet eller till och med ett staircase. Den har en stepless dimming-funktion, gör den enkel att justera ljusstyrkan för att passa dina behov. Ljuset är 30 cm långt, så det kan enkelt passa under de flesta skåp och det är USB-uppladdningsbart så du behöver inte oroa dig för att batteriet ändras Det är också ett bra nattljus, som det automatiskt gör om när den upptäcker rörelsen, så att du kan navigera din väg runt i mörkret. Denna uppsättning av två lampor gör att du kan täcka fler områden, och den levereras också med monteringstillbehör för enkel installation. Skaffa denna LED-sensor under skåp med rörelsesensor och se till att ditt hem alltid är vågigt

Ultralätt USB-uppladdningsbar under skåp LED-sensorlampa: Denna LED-sensor i skåp är 20 cm long, och levereras med en steglös dimningsfunktion för att justera ljusstyrkan. Den är USB-uppladdningsbar, och är ett bra nattljus som det automatiskt kan rotera när den detekterar rörelsen.

Rörelsesensor och uppladdningsbar: Denna lampa är USB-uppladdningsbar, och den kan automatiskt rotera när den detekterar rörelsen, så att du kan navigera vägen runt i mörkret.

Uppsättning av två och enkla att installera: Denna uppsättning med två lampor gör att du kan täcka mer än området, och den levereras också med monteringstillbehör för enkel installation.

Lämplig för alla rum: Perfekt för alla rum i hemmet, inklusive kök, sovrum eller till och med ett nattduksbord och hylla

Justerbar ljusstyrka: Har en steglös dimningsfunktion, gör den lätt att justera ljusstyrkan för att passa dina behov.

-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=- =-=--=-=-=-=-
• Vi erbjuder generös samfrakt så passa på att hitta flera fynd!
• Skickas inom 1-4 arbetsdagar (ej helger eller röda dagar)
• Paket lämnas till ombud vardagar (ej under helger)
• Enligt Traderas regler är bud bindande, därför lämnar vi ett negativt omdöme vid utebliven betalning.
• Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Om du köper varor av oss får du:
• God service och kommunikation, även efter köp!
• Alltid nöjd-kund och funktionsgaranti!
• 14-dagars ångerrätt (gäller vara i ursprungligt, fungerande skick. Returfrakt bekostas av köparen)

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?