Beskrivning

8 lägen och lätta att använda: ljuslägena inkluderar kombinationen av vågor, sekventiell, slo-glo, chaing/blixt, långsam toning, blink/blixt och kontinuerligt ljus. Olika icele-ljuseffekter styrs med bara en knapp. Tryck på knappen i kontakten för att justera det läge du vill ha. Koppla in och ur den direkt för att slå på och av den.
Högkvalitativ design: IP44 vattentäta utomhus LED istappar är tillräckligt för att klara av regn och snö. Och i slutet kan 5 uppsättningar av samma ljusslinga anslutas. Perfekt julklapp. (Obs: adaptern är inte vattentät)
Timerfunktion: den energibesparande istappslampan har en inbyggd timer. Om du trycker länge på funktionsknappen på kontakten kommer indikatorlampan att tändas och lysa i 6 timmar och släckt i 18 timmar. Du kan ställa in den så att den lyser i tid.
?3 uppsättningar att koppla ihop? Lägg till ännu mer vördnad till din inredning genom att ansluta upp till tre uppsättningar med kabelanslutningarna och uttagen. Denna julljuskedja kan koppla ihop upp till 3 set för att täcka stora ytor. IP44 vattentät design tillåter användning av dessa julljus för både inomhus- och utomhusdekoration.
Juldekorationsljus: Istappar är det bästa valet för juldekoration och ger fester, Halloween, jul, Thanksgiving och nyår en festlig atmosfär. Lämplig för olika tillfällen inomhus och utomhus som hus, trädgårdar, balkonger, trappor, takfot, fönster etc.

Objektnr 637 549 245

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 1 aug 15:36

Fairy Lights utomhus, 10 m, 400 LED Fairy Lights, Istapsregn, utomhus, 8 lägen,

Pris

299 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

246 omdömen

Läs omdömen