Äkta autografer - Sport

8 301 annonser

Det finns få saker som fångar stunder av triumf, spänning och hängivenhet som en äkta autograf från en idrottslegend. För den sanna sportentusiasten är en signerad tröja, fotboll eller annat sportrelaterat föremål inte bara ett objekt; det är en bit av historien, en påminnelse om en oförglömlig prestation eller en episk match.

45 krKöp nu
60 krKöp nu
45 krKöp nu
45 krKöp nu
35 krKöp nu
60 krKöp nu
35 krKöp nu
11 apr 07:31
100 krEller Köp nu 150 kr
30 mar 20:55
50 kr0 bud
30 mar 20:52
50 kr0 bud
30 mar 20:50
50 kr0 bud
30 mar 20:48
50 kr1 bud
5 apr 20:46
400 krEller Köp nu 800 kr
30 mar 20:41
50 kr0 bud

Passion för sport och historia

Inom sportens fascinerande värld finns det händelser och ögonblick som går in i historieböckerna och blir en del av vår kulturarv. Dessa stunder förkroppsligas ofta av idrottsmän och -kvinnor som har överträffat sig själva och blivit legender inom sina sporter. För samlaren eller den hängivna supportern finns det ingen bättre känsla än att äga ett minne från dessa tider, i form av en äkta autograf. Varje underskrift berättar en historia, vare sig det är en fotbollsspelares triumf i ett VM eller en tennisspelares seger på en Grand Slam-bana. Tradera är en portal till en värld av ovärderliga samlarobjekt. Här är några exempel på vad du kan hitta här:

  • Signerade fotbollströjor från legendariska matcher
  • Autograferade baseballkort av sportens största
  • Tennisrack signerade av de som har skrivit historia på banan
  • Boxhandskar från mästerskapsmatcher, signerade av mästarna själva

Förutom det rent samlarmässiga värdet, när du köper på Tradera, stödjer du även en mer hållbar och ansvarsfull konsumtionskultur.

Mer autografer

Medan sportens värld erbjuder ett rikligt utbud av minnesvärda ögonblick, får vi inte glömma de otaliga andra områden där autografer har djup mening. Från scenens och filmens stjärnor, som har fått oss att skratta, gråta och reflektera, till musikens ikoner, vars låtar har blivit soundtrack till våra liv. På Tradera finns det en skattkista av dessa kulturella minnen, redo att upptäckas och uppskattas.

Alla samlare börjar någonstans. Kanske var det en tillfällighet, ett arv eller en medveten jakt efter ett specifikt objekt. Men när det är dags att omvandla denna passion till möjlighet, erbjuder Tradera en enkel och trygg plattform för att sälja dina värdefulla objekt. Och när du säljer, ger du inte bara en annan samlare chansen att uppskatta ett föremål, utan du bidrar också till cirkulär ekonomi.