Smart Paket: 10 timmar Läxhjälp Online - 1000 kr Rabatt!

1 308 besökare

2 490 kr

 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Smart Paket: 10 timmar Läxhjälp Online

3500 Nova Coins - motsvarande 10 timmar (ord. pris: 3490 kr)

Exklusivt erbjudande på Tradera: 2490 kr - spara 1000 kr!

Enkelt och smidigt

På Nova Study är det enkelt. Inga krångliga avtal, ingen prenumeration eller bindningstid.

Ditt saldo på timmar är giltigt i ett helt år. För alla ämnen och åldrar.

Vi har vår egen valuta, Nova Coins. Det är valutan du använder för att boka läxhjälp. Dina Nova Coins gäller i ett helt år. 350 Nova Coins motsvarar 1 timme Läxhjälp Online.

Du köper de timmarna du vill ha och fyller på vid behov. Du kan alltid använda dina Nova Coins till att boka läxhjälp med någon av våra studiecoacher och för vilket ämne som helst.

Du kan även dela med dig om läxhjälpen, antingen genom att ta en lektion tillsammans med andra eller genom att ge bort Nova Coins till någon du tycker om.

Läxhjälp när och var du vill

Våra studiecoacher lär ut inom alla möjliga ämnen och kurser från grundskolan & gymnasiet.

Läxhjälp är så mycket mer än att bara fixa läxan inför provet. Man ska hitta någon som har tid när man själv har det, som förstår vad det är man behöver hjälp med och som kan lära ut.

På Nova Study kan du få läxhjälp när och var du vill. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda läxhjälp till fasta priser utan bindningstid eller minsta köp.

Vi vill göra läxhjälp enkelt. Därför slipper du krångliga avtal och långa väntetider för att kunna beställa läxhjälp. Du väljer helt fritt hur många timmar du vill köpa.

Tillsammans för kunskap och studieteknik

Ordet Nova är latin och betyder ”en stjärna som lyser extra starkt”. Vi vill att våra elever ska känna sig som de stjärnor de är, när de får läxhjälp av oss. Dessutom betyder Nova “nytt” och det är just vad vårt läxhjälpskoncept är.

Våra ledord är studiemotivation, inspiration och tillgänglighet. Våra studiecoachers uppdrag är att stödja, peppa och inspirera varje elev att nå sin fulla potential.

Läs mer på novastudy.se