Auktionen är avslutad

Presentkort - 200 kr

144 visningar

Annonsen är avslutad

200kr

 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Slutade
  3 juli 18:28
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Om säljaren

Beskrivning

Presentkortet gäller som betalning för varor i Myrornas fysiska butiker och kan ej lösas in mot pengar eller användas i webbshoppen. Giltigt i ett år från inköpsdatum.

Vi samfraktar gärna presentkorten tillsammans med våra andra varor utan extra kostnad.

Handla 100% hållbart
Våra produkter är 100% hållbara. De är återanvända så de kräver inga nya naturresurser och sparar vatten, kemikalieutsläpp och koldioxid. Våra produkter har hanterats i Sverige och därför har vi full kontroll över arbetsvillkoren för de som arbetar med våra produkter. Dessutom går överskottet av försäljningen tillbaka till samhället. Det är lätt att handla rätt. Läs mer om hållbarhet på myrorna.se.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Våra varor är begagnade och mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation.

Betalning:
Vid vunnen auktion bör varan betalas omgående, senast inom tre arbetsdagar. Betalning sker via Klarna direkt på Tradera eller utifrån de utskickade mailinstruktionerna. Om betalning inte skett inom tre dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans & samfrakt:
Vi erbjuder endast frakt via Schenker inom Sverige. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vi samfraktar gärna upp till sex objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss. Köparen ansvarar för att kontaktuppgifter är korrekta.

Avhämtning
I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda avhämtning, men vi hoppas kunna lansera tjänsten i Stockholm inom kort.

Retur:
Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Returfrakten bekostas av dig. Fullständiga instruktioner hittar du under "Info" på Myrornas butikssida på Tradera.


Myrorna:
Myrornas uppdrag är att generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala verksamhet genom vårt arbete med återanvändning och arbetsträning. På så sätt bidrar vi till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi är Sveriges viktigaste butikskedja för second hand-varor och den största insamlingsaktören i vårt land. Vi har stora produktionsenheter på fle