Beskrivning

Begagnat

Hyaluronic Halo Hydrating Mask är en sheetmask rikligt fylld med ett intensivt återfuktande serum som omedelbart ger en lysterkick till huden. Den ultralätta, biologiskt nedbrytbara cellulosa-masken är en perfekt bärare av de aktiva ingredienserna. Små, tätt vävda fibrer vidhäftar optimalt och lägger sig som ett andra hudlager.

Det koncentrerade serumet kombinerar långvarig återfuktning med lyster och mindre framträdande linjer. Formulan innehåller bland annat extrakt från pion, kokos, kaprifol och brunalg som tillsammans med hyaluronsyra ger djup återfuktning på 24 timmar. Efter 20 minuter är huden plumpad, uppstramad och smidig med en fantastisk lyster. Huden får en vital och fräsch look.

 • Lystergivande och plumpande sheetmask.
 • Verkar intensivt återfuktande samt jämnar ut fina linjer.
 • Tillverkad av 100% återvinningsbar biocellulosa.


Användning:
Ta ut masken ur förpackningen och fäll ut den försiktigt. Ta bort och släng både övre och undre skyddsfilmerna. Fördela biocellulosa-masken i ansiktet och justera runt ögon, näsa och mun. Släta till försiktigt över hela ansiktet, vilket eliminerar alla veck eller luftfickor.

Låt verka i 15-20 minuter innan du avlägsnar masken. Klappa försiktigt eventuellt kvarvarande serum in i huden - ingen sköljning behövs.


 • Äkta och oöppnad. Innehåll: 1 mask (20 g). Ordinarie pris: 129 kr.


 • Var vänlig betala inom tre dagar efter att du har vunnit budet.
  Kontakta oss om du vill betala senare.
  Vi skickar i regel paketet dagen efter du har betalat.

  Titta gärna på våra övriga auktioner.
  Vi samfraktar gärna om det är möjligt, vilket kan minska fraktkostnader.

  OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?