Beskrivning

Oöppnad.
Storlek: 28 g - 1 engångs ansiktsmask.
Nypris: 49 kr.
Bäst före: 8/12 2024

Produktinformation:

En Hydrogel-mask är en suverän uppfinning! Så smart! Det är själva masken i sig som är återfuktande, svalkande och lugnande plus att de sitter som en smäck på ansiktet då inga flärpar eller hål sticker ut. Masken laddas sedan med ett superserum för extra superb effekt!
Denna härliga mask är perfekt som uppladdning inför festen då den är laddad med algextrakt, Hyaluronsyra, Niacinamid OCH Retinol! Herrejissus vilken GALET BRA MASK! Perfekt för hudboostning och askunge-effekt!

Användning:

Plocka ur masken från förpackningen, veckla ut den och ta bort skyddsfilmen. Den mjuka hydrogelmasken är uppdelad i två delar för att uppnå en bättre passform. Applicera på rengjort ansikte. Börja med att applicera den nedre delen följt av den övre delen och låt dem överlappa. Detta för att undvika att den nedre delen glider. Släta ut de två delarna för bättre passform. Låt verka i 20 min. Avlägsna masken och massera/klappa in det återstående serumet tills allt absorberats. Skölj ej av ansiktet.

Tips: Tycker du att det är svårt att få till en bra passform och/eller att de två delarna glider? Testa att ligga ner på sängen eller soffan medan masken verkar.

Den återstående mängden serum i förpackningen kan med fördel masseras in på hals och dekolletage.

En Hydrogel-mask lämpar sig extra bra att ha i kylen innan applicering.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?