Prada - Parfym

12 annonser

Pradas värld av dofter öppnar dörren till en känslomässig resa som tar dig till hjärtat av sofistikerad lyx. Med varje spray av en Prada parfym får du uppleva en unik blandning av tradition och innovation, precis som varumärkets historiska arv. Här finns ett brett utbud av parfymer från Prada till lägre pris än i butikerna!

17 maj 18:25
698 krKöp nu
27 apr 11:17
320 krEller Köp nu 500 kr
23 apr 11:25
530 kr11 bud
22 apr 19:53
429 krEller Köp nu 599 kr
28 apr 15:48
900 krEller Köp nu 1 000 kr
20 apr 16:11
480 kr0 bud
21 apr 20:40
570 kr38 bud
3 maj 13:37
460 krKöp nu

Prada: mer än bara mode

När du tänker på Prada, kanske det första som kommer till sinnet är lyxiga väskor eller eleganta skor. Men detta legendariska varumärke är så mycket mer. Genom sin parfymkollektion, delar Prada med sig av sin rika historia och passion för skönhet, och bjuder in oss alla till en värld där varje doft berättar en historia.

Prada, med sina djupa rötter i den italienska modescenen, har länge varit en bastion av stil och design. Från de tidiga dagarna i Milano 1913, då Mario Prada startade sitt företag med fokus på lädervaror, har varumärket ständigt utvecklats. Deras parfymer är inget undantag. Ikoniska dofter som Prada Candy, Prada Infusion d'Iris, La Femme Prada och Prada L'Homme är testamente till Pradas förmåga att skapa tidlösa parfymer som samtidigt fångar tidsandan. Varje doft erbjuder en unik karaktär som reflekterar både historien och den moderna kvinnans ande.

Utforska en värld av damdofter bortom Prada

För den som är nyfiken på att utforska bortom Prada, erbjuder Tradera en mängd andra damparfymer. Namn som Chanel, Dior och Yves Saint Laurent väntar på att förföra dina sinnen med sina egna unika dofter. Varje parfym representerar en värld av känslor, från sensuell till fräsch, och ger en inblick i varumärkets egen filosofi när det gäller doft.

Att välja att köpa din Prada parfym, eller någon annan skatt, på Tradera är inte bara ett ekonomiskt klokt beslut. Det är också en chans att hitta sällsynta och unika objekt som inte längre finns tillgängliga på den traditionella marknaden. Dessutom, genom att handla begagnat, bidrar du till en mer hållbar konsumtionsmodell. Det innebär att varje köp inte bara glädjer dig, utan också är ett steg mot en grönare och mer ansvarsfull konsumtion.