Vacker amulett i form av ett Solkors / Svastika !!!

1 112 visningar
 • Frakt
  PostNord 13 kr
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
Beskrivning

Här har Du en vacker amulett som mäter 18 mm utan själva hänget.

Det är verkligen dags att ta tillbaka symbolens ursprungliga betydelse, eller hur ?!

Tveka inte att fråga om Du undrar över något . Tyvärr kan jag inte svara för postens eventuella slarv.

Lite om korsets ursprung :

Den asiatiska svastikan

Svastikan har mångtusenåriga traditioner i delar av Asien, bland annat Indien och Japan, och är alltjämt populär där. I indisk, persisk och armenisk kultur är den en uråldrig symbol för solen samt Mithra. Den förekommer som heraldiskt vapen för flera japanska adelsätter. Den används likaså inom hinduismen och den tibetanska religionen såsom lyckotecken.

I Indien är den medurs vridna svastikan vanligast, medan den moturs vridna varianten är vanligast i Kina, Korea och Japan, där den bland annat symboliserar buddhistiska tempel på kartor, på samma sätt som det latinska korset symboliserar kristna kyrkor. På kinesiska (mandarin) kallas den wàn, på japanska för manji.

I traditionell hinduisk kultur skiljer man mellan svastika (medurshakkors) och sauvastika (moturshakkors). Svastikan är en solsymbol och imiterar solens lopp över himlen (på norra hemisfären från öst till väst) medan sauvastikan symboliserar natten och krafter som förknippas med mörker, ibland med den skräckinjagande gudin

<3--------<3--------<3--------<3--------<3

Hej vad härligt att Du tittar in i min lilla Butik :)

Här hittar Du massor av pärlor och andra saker som Du behöva när Du ska tillverka dina egna smycken .Hos mig får du en personlig och trevlig kontakt och Du kan alltid fråga om det är något Du undrar över .
Mina många kunder är supernöjda över den fina kvaliteten på alla mina pärlor .'

Självklart samfraktar jag för att få till det bästa priset i slutändan . Jag är ansluten till Traderas betalsystem och i dagens läge räknar de inte med samfrakt , så när Du beställer så betalar Du hela summan och därefter återbetalar jag det överskjutande beloppet till Dig :)

Hoppas att Du njuter lika mycket som jag av att pyssla med vackra pärlor . Om Du är ute efter nåt särskilt så fråga gärna :)

En sak till som kan vara bra att veta är att det är oerhört svårt, för att inte säga omöjligt, att få till den exakta färgen, glittret på pärlorna och glansen på olika metaller men jag hoppas att Du ska bli glatt överraskad när Du får ditt paket :)

Ha en fin dag och glöm inte bort att njuta av livet en stund mitt ibland alla måsten ??
Andrea