Auktionen är avslutad

NY! Amuna stödstrumpor, strl 43-46

59 visningar
 • Slutpris 49 kr
 • Slutade 20 feb 12:30 Avslutad
 • Bud () 1 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: BNAGGU
 • Frakt
  PostNord 24 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Varumärke: Amuna
Storlek: 43-46
Färg: Svart
Varans skick: Nytt
Varan säljs i befintligt skick. Vi värderar alla prylar i fyra olika nivåer för att du skall få en bra uppfattning om skicket. Dessa nivåer beskrivs nedan:
NYTT – Varan är helt ny från leverantören med märkning kvar på plagget alternativt förpackad i originalförpackning.
VÄLVÅRDAT – Varan upplevs som en helt ny produkt från leverantör men saknar märkning eller originalförpackning. Vi kan därför ej garantera att produkten är ny.
BEGAGNAT – Varan är hel och ren, använd med normalt slitage. Du kan förvänta dig att den känns som något du själv nyttjat under en tid.
SLITET - Varan är i begagnat skick med någon/några mindre defekter som dokumenteras med text och bild.
DefekterOm varan har någon brist som gör att det finns någon avvikelse från det förväntade skicket (fläckar, hål eller övrigt) beskrivs detta tydligt i annonsen. Defekter som framgår i annonsen är inte giltig anledning till en reklamation.
BetalningEfter avslutad auktion får du som vinnare ett mail från oss där det framgår hur betalningen ska ske. Betalning ska genomföras inom 3 dagar. Det är viktigt att uppge ditt alias som referens vid betalning
LeveransVaran skickas väl förpackad och emballerad så fort betalningen är registrerad hos oss.
SamfraktVi kan samfrakta auktioner som avslutas inom samma dygn eller över helg.
14 dagar ångerrättSjälvklart erbjuder vi dig 14 dagars ångerrätt om dina varor mot all förmodan inte skulle uppfylla dina förväntningar. Detta enligt lag om distansavtal. Köparen står då för returfrakten och pengarna återförs efter godkänd retur inom 30 dagar.
Om SellbagVårt uppdrag är att göra världen till en lite bättre plats. Sellbag hjälper dig att bli av med dina gamla överblivna prylar genom att sälja dina gamla saker åt dig via Tradera. Du blir av med gamla prylar du inte längre använder, vi minskar överkonsumtionen och bidrar till bättre behövande samtidigt som du kan tjäna lite extra. Genom att hjälpa privatpersoner, föreningar och företag att ta hand om överblivna prylar så bidrar vi till ett mer hållbart samhälle och ett mindre ekologiskt fotavtryck. Vid köp av en produkt från Sellbag kan du som kund känna dig trygg i att varan är kontrollerad av oss.
För mer information om Sellbag: www.sellbag.se
Tack för att du låter oss hjälpa dig minska ditt ekologiska fotavtryck, Sellbag

Sellbag-referens: P6360-R42680