Beskrivning

Helt nytt från fabriken!
Denna fantastiska klänning har en axelbandslös design med en djup V-ringning, vilket skapar en smickrande och elegant look. Klänningen är gjord av ett mjukt, flytande tyg som draperar vackert över kroppen och accentuerar bärarens kurvor. Klänningen är prydd med ett gnistrande bälte som lägger till en touch av glamour och sofistikering till helhetslooken. Den rosa färgen på klänningen är både levande och mångsidig, vilket gör den till ett perfekt val för olika tillfällen och miljöer. Klänningen är ihopkopplad med en matchande clutch, som kompletterar outfiten och lägger till en touch av sofistikering till ensemblen. Kvinnan på bilden bär klänningen med självförtroende och balans och visar upp dess skönhet och elegans.

Feminin tyllklänning med sötaktig halsringning och dekorativa spännen. Klänningens baksida är sydd av elastisk resår, så den passar de flesta storlekar. Klänning i färgen smutsrosa. Varumärke numoco basic. Europeisk produkt.

Spandex 5 %
Polyester 95 %

Storlek - One size
Längd - 96 cm
Bröstkorg - 64-100 cm
Midja - 60-76 cm

Vi erbjuder brands från EU, kläder som tillverkats i Europa, vilket betyder - absolut kvalitet och perfektion i detaljer.

Klänningen är tillverkat och sydd i Polen.

Vi behandlar din beställning inom 1-3 arbetsdagar och sedan levereras den till dig inom 4-8 arbetsdagar.

Objektnr 639 094 412

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 19 aug 16:17

Charmig aftonklänning från EU brand Numoco, ljusrosa, One Size

Pris

599 kr
Annonsen är avslutad