D-C-FIX självklistrande dekorationsfolie 45x200 cm grön film - GREEN WOOD (0239)

15 visningar
 • Utropspris 19 kr
 • Slutar 8 jul 12:20 1 dag 3 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord 69 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

UNDER HALVA BUTIKSPRISET!!

D-C-FIX folie (345-0239) - 45 cm bred trämönstrad grön film och två meter lång - "GREEN WOOD". Dekorera, klä om & förnya.

D-C-FIX Deco classic från TYSKLAND. Självklistrande tålig plastfilm för alla möjliga och omöjliga ändamål. Perfekt sätt att klä om och förnya både möbler, kartonger, väggar dörrar, fönsterbrädor osv.

Frakt: 1 st = 69 kr, 2 st 89 kr, 3-4 st = 113 kr, 5-8 st = 135 kronor

OBS: Vid köp av flera objekt så klarar inte systemet av att räkna ut rätt frakt utan adderar 69 kronor för varje köp vilket blir fel. Vid betalning via KLARNA så återbetalar jag omgående mellanskillnaden. Vid betalning via Swisch så betalar du frakt enligt ovanstående.

Vikt ca 220 gram (exklusive emballge).

Butikspris: 49 - 69 kronor/meter.

Kommer att sälja ut ett brett utbud av dessa fantastiska rullar D-C-FIX till ett utropspris

Se bilder...Färgen stämmer rätt bra med bilderna men det är svårt att fånga exakt. Artikelnumret som du har i parentes kan användas för att söka på D-C-FIX:s hemsida.

OBS! Skickas som skrymmande brev med frimärken!

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset. Samfrakt är okej. Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballge/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen). Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som används beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd