Objektet har utgått

Systrarna Brontë Collection (5-disc)

338 visningar

Annonsen är avslutad

129kr

 • Frakt
  PostNord 36 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  0 st
Beskrivning

Exklusiv samlingsbox med mästerverk av de världsberömda systrarna Brontë

Kolla mina andra varor https://www.tradera.com/profile/items/2535132/seffleretroochkuriosa

I denna exklusiva samlingsbox ingår filmerna Jane Eyre, Svindlande Höjder och den fascinerande Systrarna Brontë som ger en unik inblick i de tre systrarnas livsöden. Dessutom medföljer den brittiska miniserien Brontës Värld, om deras liv tillsammans från barndomen till det stora genombrottet.

Jane Eyre:
En mörk familjehemlighet gömmer sig i Huset Thornfield, dit den unga Jane Eyre (Samantha Morton ) anländer som guvernant. Hon - som växt upp som föräldralös utan kärlek och trygghet - faller handlöst förälskad i godsherren Edward Rochester. De försöker hålla sin kärlek hemlig, men Edwards förflutna hinner snart ikapp dem.

Svindlande höjder:
Från den stunden Cathy (Orla Brady) och Heathcliff (Robert Cavanah) träffas beseglas deras öde. Cathy kommer från en fin familj och ett giftermål med den vilde Heathcliff är uteslutet - istället gifter hon sig ståndsmässigt med grannen Edgar Linton. Galen av svartsjuka beslutar sig Heathcliff för att utkräva sin hämnd och ruinera båda deras familjer.

Systrarna Bronte (regi André Téchinés):
Tre systrars fåfänga dagdrömmar slår plötsligt ner som en bomb i Londons societetskretsar. Alla undrar vilka som skrivit dessa fantastiska romaner med sådana vågade, passionerade och brutala berättelser. Vilka är de gåtfulla systrarna Brontë?

Brontes värld (The Brontes of Haworth):
De skapade några av tidernas mest älskade kärleksromaner. Att det var litterära mästerverk var både kritiker och läsare överens om. De hette Emily, Charlotte och Anne - de världsberömda systrarna Brontë.

 • Specifikationer
 • Om filmen
 • Omdömen

Format
DVD Region 2

Ursprungsland
Sverige

Artikelnr.
71446

Speltid
596 min

Färg/svartvit
Färg

TV-system
PAL

Releasedatum
2008-01-09

Distributör
Atlantic

EAN-kod
7319980044267

Antal skivor
5

Omslagsspråk
Svenska

Info uppdaterad
2016-05-24 15:19

Textning
Danska
Finska
Norska
Svenska

Ljud
Engelska
Franska

Bild
Widescreen