Beskrivning

Produktbeskrivning:

3ton elektrisk sax domkraft+480 Nm elektrisk slagnyckel+150 PSI elektrisk luftpump med tillbehör och förvaringsväska.

Lastkapaciteten för detta elektriska saxuttag är upp till 3T/6600lbs, och de två löstagbara utskjutande huvudena är speciellt designade för sedan och SUV, som kan möta dina olika behov.

Detta biljacksats är en oumbärlig hjälpreda i garaget, på gården, på motorvägen och på långa vägresor, den är perfekt för nödfallsbyten av vägkanten.

- Stor lastkapacitet

-Automatisk & arbetsbesparing

-Professionell verktygslåda

- Stabil konstruktion

Huvuddrag:

-3T/6600LB lyftkapacitet,
Det elektriska uttaget för bilar har en maximal kapacitet på 3 ton (6600 lbs) och ett lyfthöjdsområde på 6,7-16,5 tum (SUV)/4,7-14,6 tum (sedan). Idealisk för sedaner och stadsjeepar. Före användning, parkera bilen på ett plant underlag för att undvika att bilen rör sig.

- automatisk domkraft,
Med en enkel fjärrkontroll är det elektriska golvuttaget lätt att manövrera. Automatisk lyftning, uppnår maximalt värde på minuter, sparar tid och ansträngning, den är mycket lämplig för att hantera punkterade däck och är ett viktigt underhållsverktyg.

- Två strömförsörjningsmetoder,
Den kan anslutas till ett 12 V-uttag eller ett bilbatteri, och två anslutningsalternativ gör den till ett viktigt bilreparationsverktyg i nödsituationer vid vägkanten. Det tar inte mycket tid, vilket gör att du kan slutföra reparationsarbetet snabbt.

- multifunktionell verktygslåda,
Den röda triangelns varningsskylt utanför lådan kan användas som en varningsvägskylt vid däckbyte på motorvägen. Varje del har sin plats och de passar precis i lådan. Den kompakta höljesdesignen sparar utrymme och är bekväm att bära.

- välkonstruerade domkrafter,
Domkraftsutkastaren har en halkfri design för att stabilisera fordonet. Saxdomkraften är gjord av högkvalitativt stål och den avancerade integrerade gjutningstekniken skapar en höghållfast och hållbar domkraft. Förtjockat massivt skaft är rostbeständigt. Den kraftfulla motorn går snabbt och stabilt.

-Brett utbud av applikationer,
Elbilens domkraftssats fungerar på sedaner, stadsjeepar eller vilket fordon som helst som passar dess kapacitet; det är ett måste reparationsverktyget för att hantera punkterade däck när det kommer till nödsituationer vid vägkanten. Det är också ett användbart verktyg för garage, reparationsverkstäder och hemmet.

Produktspecifikationer:

- Specifikationer för elektriska domkraft:

Maximal lastvikt: 3T / 6600 lbs

Lyfträckvidd (SUV): 6,7-16,5 tum/17-42 cm

Lyfträckvidd (Sedan): 4,7-14,6"/12-37 cm

Märkeffekt: 100W

Arbetsspänning: DC 12V

Max ström: 13A

Säkring: 15A

Produktstorlek: 40×15,5×11 cm

-Specifikationer för elektrisk luftpump:

Nätsladd: 137,8 tum/3,5 M

Maxtryck: 150 PSI

Luftflöde: 35 l/min

Pumpström: 10A

- Specifikationer för elektrisk slagnyckel:

Arbetsspänning: DC 12V

Skiftnyckel maximal ström: 13A

Skiftnyckels märkeffekt: 80W

Max vridmoment: 480 Nm

Produktstorlek: 25×9,5×14 cm

Paket innehåll:

1 x elbilsuttag

1 x Elektrisk luftpump

1 x elektrisk slagnyckel

1 x batteriklämma

1 x nätsladd för cigarettändare

3 x säkringar

1 x handvev

1 par handskar

1 x SUV och Sedan lyfthuvud

1 x förvaringslåda (43×36×12,5 cm)

Funktioner och detaljer:

-Stor lastkapacitet: Denna elektriska saxdomkraft kan lyfta upp till 3 ton (6600 lbs), och lyfthöjden varierar från 6,7-16,5 tum (SUV)/4,7-14,6 tum (sedan). Och automatiskt sluta arbeta efter att ha nått höjdgränsen.

- Automatisk arbetsbesparing: Den kan enkelt manövreras med bara två strömbrytare på fjärrkontrollen. En elektrisk domkraft kan lyfta bilen till sin maximala höjd på några minuter med mindre ansträngning än en manuell domkraft. Dubbelriktad strömförsörjning (med 12V DC-uttag eller batteriklämma från bilcigarettändare) gör att ström kan dras från bilbatteriet.

-Professionell verktygslåda: Den röda triangelns varningsskylt utanför billyftens domkraftslåda kan användas som en varningsvägskylt när du utför underhåll på motorvägen. Hela lådans delar är exakt inlagda, och verktygslådan kommer inte att försvinna. Verktygslådan är snyggt förvarad och lätt att bära, och kan placeras i bilen eller garaget för enkel användning.

- Robust konstruktion: 3-tonsdomkraften har kraftig stålkonstruktion, en stor bas och sadel, vilket gör domkraften stark och stabil. Kraftfull motordrift säkerställer god transmissionsprestanda. Domkraften har en halkfri design: korsformade spår plus utskjutande partiklar på ytan för att öka friktionen.

- Olika applikationer: Den bärbara biljacksatsen är perfekt för stadsjeepar och sedanbilar, en oumbärlig hjälpreda i garage, gårdar, motorvägar och långväga resor. Om du är borta från bilverkstaden eller gillar att resa långa sträckor är denna bildomkraftsset det rätta valet för din bil. Du kan enkelt byta däck utan att be om hjälp eller gå till ett garage.

Objektsnr 626513173

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 23:01

3ton elektrisk sax domkraft+480Nm elektrisk slagnyckel+150PSI elektrisk luftpump

Pris

2 895 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

310 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?