Krympslang 14mm röd, ransparant,gul och blå

15 visningar

87 kr

 • Frakt
  PostNord frimärke 17 kr
  Avhämtning: Tyresö
  Mer info
 • Slutar
  22 juni 14:18
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Krympslang D 14mm max - 50%, du köper ca 50cm av varje färg totalt 2m. Passar perfekt ex på lite kraftigare kablar och kabel skor mm
Kommer i de färger ni ser på bilderna! Mycket bra krympslang, inte den typ av billig kvalitet som säljs ex i varuhus! Upp till 600V.

Du köper ca 50 cm av varje färg, blir totalt 2m i de färger du ser.
Är en mycket bra kryplang, som både jag och alla som köpt den, är väldigt nöjd med! Det är en tjockare gummi i slag som blir stadig över kablen! Och blir efter krympning blir lite stelare och sluter väl runt kabeln. Inte att förväxlas med de från stora varuhus!

Finns även fler auktioner med olika D

Maila för mer info bla - går även att köpa per meter!

Frakt & embalage betalas av köpare, frakt inkl vadderat kuvert. 17:-. Betalning förväntas vara klar på 3 bankdagar efter köp! Vill ni hämta, notera då att varan finns i Tyresö för upphämtning! Betalning till Handelsbanken, Swedbank, Paypal eller Swish, Observera, för er som använder ev elektronisk betalning, ni står för eventuella kostnader som de kan ta av säljaren! Vid betalning brukar det stå om det är aktuellt!

Tänk på:
Frakten är enbart grundfrakt, vilket är utan försäkring om den ev skulle bli skadad eller komma bort i Postens hantering! Varken jag eller Posten står för ev skadad eller bortkommen vara, vill ni kunna få ersättning från Posten måste den gå som REK, vilket är ytterligare en kostnad för er! Om ni väljer att få det sänt som REK så ligger det på ert ansvar att meddela att ni betalt för det!

Observera inga kontanter!

Vill ni hämta varan? Notera då att varan finns i Tyresö! Behöver ni hämta samma dag, använd Paypal eller swish så kommer pengarna in omg.