Beskrivning

Ops!!! Kort är original inte en kopia ska fungerar utmärk på alla din enheter stöd för Navionics

Kort skicka i ett minneskort med sd adapter först till kvar

Dvs plug play bara sätt i din enheter och kör

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

CHARTPLOTTER COMPATIBILITY GUIDE VÄNLIGEN TRYCKA PÅ DEN SIDAN OCH SE

https://www.navionics.com/media/wysiwyg/docs/Compatibility_Guides/GPS_Plotter_Cards_Compatibility_Guide.pdf

Navionics+ NAEU042R Oslo to Trelleborg 2023 Version kort är original ingen privat kopia och den kort kan vara uppdatera till 14 Jul 2024

Detaljerad täckning av Norges och Sveriges kuster från Flekkefjord, Norge till Ystad, Sverige och hela Danmarks kust. Täckningen omfattar Limfjorden, Kattegatt, Orosund, Läsö, Bornholm och sjöarna Fryken, Siljan, Vänern, Vättern, Mjörn, Sommen, Nommen och Bolmen i Sverige. Hamnar inkluderar Oslo och Kristiansand, Norge; Köpenhamn och Århus, Danmark och Göteborg och Malmö, Sverige.
Korttyp: SD/MSD
Produktinformation

Navionics+ kartografi tillhandahåller integrerad kartläggning till havs och inre sjöar med floder, vikar och mer än 42 000 sjöar runt om i världen. Denna allt-i-ett-lösning erbjuder tydlig, pålitlig kartografi för det bredaste utbudet av kartplottermärken.

Navionics-prenumerationen

Ett års prenumeration på Dagliga uppdateringar och avancerade funktioner ingår när du köper en kartlösning av Navionics+. Efter ett år kan du förnya till ett rabatterat pris.

Diagram och uppdateringar

Sjökort – Omfattande sjökort härrör från flera officiella, statliga och privata källor, som visas i ett välbekant utseende och känsla.
SonarChart HD Bathymetry – Innovativa 1' (0,5 m) batymetridiagram skapas genom att använda Navionics patenterade system som utökar befintligt innehåll med ekolodsdata från båtlivet.
Gemenskapsredigeringar – Få användbar lokalkännedom från redigeringar gjorda av användare av Navionics Boating-appen på din kompatibla smarta enhet.
Dagliga uppdateringar – Upp till 5 000 dagliga uppdateringar av våra diagram ger dig den mest exakta och senaste tillgängliga informationen.
Avancerade funktioner

Ruttvägledning från brygga till brygga – Börja din resa med en föreslagen rutt från brygga till brygga.
Avancerade kartalternativ – Anpassa din vy för att fokusera på de detaljer som betyder mest.
Plottersynkronisering – Överför rutter och markörer, uppdatera sjökortslager och mer – mellan din kompatibla plotter och båtappen.
SonarChart Live Mapping-funktion – Se nya HD-djupkartor utvecklas i realtid när din båt rör sig genom vattnet.
Täckningsområden

Världsomspännande karttäckning är tillgänglig, med integrerat innehåll som gör det lättare att välja de navigeringsfunktioner och kartregioner du vill ha. Välj från stora täckningsområden (Large) till mer lokaliserade kartsnitt (Regular).

Kompatibilitet

Kontrollera kompatibiliteten för Navionics+ innehåll och funktioner med din GPS-plotter.

Objektnr 636 822 809

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 24 jul 11:33

Navionics+ NAEU042R Oslo Till Trelleborg 2024 Version

Pris

1 500 kr

Slutar om

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

54 omdömen

Läs omdömen