Beskrivning

Bromskabelkit från Vartex bestående av svart hölje, förklämd ändstopp, kabelstopp för bromshandtag (non aero) samt kabel där ena änden är för landsvägsbroms och andra änden för MTB/Hybrid. Den ände som inte behövs klipps helt enkelt bort.

Kompatibel med Shimano, SRAM, SunRace, SunTour och liknande. Ej avsedd för Campagnolo bromshandtag.

Längd vajer: 889 mm.
Tjocklek vajer: 1,2 mm.
Längd hölje: 660 mm.
Diameter hölje: 5 mm.
Skick: NOS.

----------------------------------------------------

Köpvillkor
Allmänt

Alla köp är bindande enligt Traderas regler och alla priser är inklusive moms. Alla våra varor säljs i befintligt skick. Det som visas i annonsbilderna är det som omfattas av auktionen/köpet om inte annat anges. Vi försöker ge en så korrekt beskrivning som möjligt avseende skick och liknande. Det är dock du som köpare som måste göra en egen bedömning utifrån bilder och beskrivningar. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss innan bud/köp.

Betalning
Betalning sker i Traderas integrerade betallösning.

Frakt

Vi skickar köp/vunna auktioner inom tre (3) dagar från att betalning har inkommit. Fraktbolagens leveranstider tillkommer. Emballageavgift är inkluderat i priset. För att kunna spara på miljö och i övrigt kunna hålla låga priser kan fraktemballaget vara återanvänt och nödvändigtvis inte reflektera innehållet. Givetvis samfraktar vi. Har du köpt flera varor eller vunnit flera auktioner hos oss återkommer vi med en ny fraktkostnad. Den adress du angett på Tradera är den vi skickar till. Inga undantag accepteras.
Önskar du hämta dina köp går detta också bra. Kontakta oss för detta alternativ. Vid felaktigt angiven kontaktinformation eller ej uthämtad försändelse står du för fraktkostnaden enligt fraktbolagets prislista samt att en avgift om 200 kronor tas ut.

Ångerrätt

Som kund hos oss omfattas du av Distansköpslagen och har fjorton (14) dagars ångerrätt. Vid retur måste du kontakta oss innan. Du som köpare står för frakten i samband med retur. Pengarna återbetalas inom trettio (30) dagar från och med godkänd retur.

Objektsnr 629248903

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 22:03

Bromsvajerkit med kabelstopp för bromshandtag för landsväg och MTB/Hybrid- Svart

Pris

40 kr
Annonsen är avslutad

Road_Rash_Workshop

Kungsängen, Sverige

5.0

Road_Rash_Workshop

Företag

Toppsäljare

280 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?