Auktionen är avslutad

Peugeot Sport ram, CT 57

128 visningar
 • Frakt
  PostNord spårbart paket 199 kr
  Avhämtning: Kungsängen
  Mer info
 • Slutade
  26 augusti 06:17
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • SwishApp2App
  • PayPal
  • VisaMasterCard
Beskrivning

Peugeot Sport ram från sent 1970- tal till tidigt 1980- tal. Med semi- horisontella dropouts utan växelöra.
Fästen för stänkskärm/pakethållare. Lödd kabelstyrare på drivsidan. Lödda fästen för ramväxelreglage.
Tillverkad av 103 Carbolite stål.
Färg: Silvergrå.
Storlek: CT 57.

Med största sannorlikhet är ramen oanvänd men bär spår av lagerhållning och har mindre märken. Därför listas objektet som begagnat.


----------------------------------------------------

Köpvillkor
Allmänt

Alla köp är bindande enligt Traderas regler och alla priser är inklusive moms. Alla våra varor säljs i befintligt skick. Det som visas i annonsbilderna är det som omfattas av auktionen/köpet om inte annat anges. Vi försöker ge en så korrekt beskrivning som möjligt avseende skick och liknande. Det är dock du som köpare som måste göra en egen bedömning utifrån bilder och beskrivningar. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss innan bud/köp.

Betalning
Betalning sker med Swish, kort eller PayPal i Traderas integrerade betallösning.

Frakt

Vi skickar köp/vunna auktioner inom tre (3) dagar från att betalning har inkommit. Fraktbolagens leveranstider tillkommer. Emballageavgift är inkluderat i priset. För att kunna spara på miljö och i övrigt kunna hålla låga priser kan fraktemballaget vara återanvänt och nödvändigtvis inte reflektera innehållet. Givetvis samfraktar vi. Har du köpt flera varor eller vunnit flera auktioner hos oss återkommer vi med en ny fraktkostnad. Den adress du angett på Tradera är den vi skickar till. Inga undantag accepteras.
Önskar du hämta dina köp går detta också bra. Kontakta oss för detta alternativ. Vid felaktigt angiven kontaktinformation eller ej uthämtad försändelse står du för fraktkostnaden enligt fraktbolagets prislista samt att en avgift om 200 kronor tas ut.

Ångerrätt

Som kund hos oss omfattas du av Distansköpslagen och har fjorton (14) dagars ångerrätt. Vid retur måste du kontakta oss innan. Du som köpare står för frakten i samband med retur. Pengarna återbetalas inom trettio (30) dagar från och med godkänd retur.